Miss Eva Čerešňáková během focení skončila v posteli. S další modelkou

Modelky Hana Věrná a Eva Čerešňáková se staly tvářemi kampaně švédské značky, která vyrábí luxusní kancelářské potřeby. Focení pro skandinávskou firmu trvalo celý den a pro missky bylo připraveno několik stylingů. Kromě pánského a retro outfitu bylo pro Věrnou i Čerešňákovou překvapením například to, že spolu skončily v posteli.

Bylo to sice náročné, ale velmi příjemné focení. Fotografka Monika Navrátilová, která se zároveň starala i o styling celé kampaně, vytvořila podle pokynů zástupců společnosti netradiční, ale přitom atraktivní pojetí kancelářských doplňků a papírenských potřeb, a s Hankou jsme si to užívaly. Postelové focení pro nás bylo překvapením. Netušily jsme, že při primárním motivu kultivovaných manažerek a atraktivních sekretářek skončíme v posteli,“ směje se Eva Čerešňáková.

Hanka Věrná je v modelingu stále více žádaná i díky zkušenostem vizážistky. Při tomto focení volila nejvhodnější barvy stínů i intenzitu líčení. „Profesionální líčení a s tím spojené nejrůznější triky a postupy mě baví, a tak, když mám čas, ráda se i v tomto směru vzdělávám. Bylo fajn, že jsem v některých momentech mohla s vizážistkou konzultovat, který odstín by byl k danému stylingu nejideálnější, jak vybrat intenzitu make-upu podle světel i fígle, o kterých se nemluví,“ prozradila Hanka Věrná. Prioritou pro ni ale zůstává úspěšné ukončení vysokoškolského studia.

Eva a Hanka jsou vysokoškolačky a kromě titulu ze soutěže krásy budou mít jednou i titul vysokoškolský. Chtěli jsme na kampaň známé tváře, které reprezentují komplexnost ženské krásy, tedy nejen vzhledem, ale i inteligencí. Cílem kampaně je ukázat, že pracující ženy mohou při volbě pracovních doplňků a potřeb zvolit originální a moderní produkty, které jim vylepší image,“ uvedl k výběru modelek i focení kampaně zástupce společnosti Ordning&Reda Ondřej Karhan.

Vicemiss Čerešňáková si na focení kampaně vyhradila čas v průběhu několikatýdenních příprav na státní závěrečnou zkoušku na Vysoké škole ekonomické, která byla po úspěšné obhajobě diplomové práce její poslední školní povinností k získání titulu inženýrky. „Spíše než modelingu se věnuji moderování a public relations, ale byla pro mě potěšením, že jsem dostala nabídku stát se spolu s Hankou tváří nové kampaně,“ doplnila Eva.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat