Hvězda seriálu Dynastie Joan Collins se přiznala: Při botoxu jsem šílela bolestí!

Herečka Joan Collins (78) přiznala, že jednou podlehla touze po dokonale hladkém čele a nechala se napíchat injekcemi botoxu. Zvládla to prý jen jednou a od té doby se podobné proceduře vyhýbá obloukem. Pro hvězdu seriálu Dynastie totiž botoxové injekce představovaly bolestivé peklo.

„Jednou jsem měla botox na čele a bolelo to jako čert. Mám kamarádky, které si nechaly aplikovat botox a skončily s otoky na tváři. A ty rty, ani mě nenechávejte o tom začít mluvit,“ svěřila Joan magazínu Glamour.

Herečka dobře ví, že se o ní mluví jako o královně plastických operací, jí to ale prý nevadí. „Ne, nevadí. Ale víte, co se říká o plastické chirurgii, ne? Je to jasná ženská odveta. A pravda je, že já jsem vždy velmi dbala na péči o svou pleť a vždycky jsem nosila make-up,“ dodala seriálová hvězda.

Nenávidí boháče a plastiky

Nezávislá a sebevědomá hvězda seriálu Dynastie tvrdí, že na rozdíl od její role mstivé Alexis ona bohaté a vlivné muže nesnáší. Neumějí se chovat k ženám a kupují si od nich za peníze slepou poslušnost. Joan si váží své nezávislosti stejně jako umění zestárnout a nestydět se za vrásky.

„Nemám ráda bohaté muže. Nemám ráda to, jak zacházejí s ženami,“ tvrdí hollywoodská seniorka, jež šest let žila s třiačtyřicetiletým Percym Gibsonem.

„Já se příliš neohlížím na to, co říkám. Jsem dost stará, abych měla své vlastní názory, a pokud nejsou politicky zrovna korektní, tak prostě nejsou,“ tvrdila herečka v rozhovoru pro britský Daily Express.

Stejně jako boháče nemá ráda Joan ani plastiky, naopak si váží svých vrásek a všech projevů stáří.

„Viděla jsem spousty, spousty žen, které do toho šly a vypadaly naprosto hrůzně. Nevypadaly už vůbec jako ony samy. Mně se docela líbí, jak vypadám, jsem docela spokojená se svou vizáží a nechci to nijak měnit. Před kamerou už moje kůže asi nevypadá tak skvěle jak dřív. Ale sakra, každý přece stárne. Myslím si, že je něco dost hrozného na tom, když se padesátníci či šedesátníci snaží vypadat jako třiceti či čtyřicetiletí,“ dodala.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat