Madonna viní ze špatných vztahů s vlastními dětmi mobily

14.05.2019 | Osobnosti

Madonna vydává čtrnácté studiové album a poskytuje v rámci propagace jeden rozhovor za druhým. Po dvou letech ukrývání před novináři v Lisabonu si do sytosti užívá odhalování toho, co se u ní v poslední době přihodilo. V interview pro magazín Vogue upřímně nakousla téma vztahů se svými dětmi. Bulvár před lety dost propíral její válku se synem Rockem, který od ní utekl k otci Guyovi Richiemu. Madonna ale nemá nijak lepší vztah ani s nejstarší dcerou Lourdes. Prý za to mohou chytré telefony. Jakmile je jejím dětem třináct, zaměří svou pozornost na mobil a vztah s matkou zanikne.

„Udělala jsem chybu, že jsem svým starším dětem dala mobil, když jim bylo třináct. Zničilo to můj vztah s nimi, opravdu. Ne zcela, ale ty telefony se staly velkou součástí jejich životů. Byli příliš zaplaveny obrázky a začaly se srovnávat s ostatními lidmi, to je pro vývoj a růst osobnosti špatné,“ svěřila Madonna magazínu Vogue.

Šedesátiletá hvězda má dvaadvacetiletou Lourdes, osmnáctiletého Rocka a čtyři adoptivní děti. Všechny adoptovala v Malawi. Nejprve dnes už třináctiletého Davida, nedlouho poté stejně starou Mercy. Před čtyřmi roky ještě dvojčata Esther a Stellu, která mají šest.

„Lola (Lourdes) je šíleně talentovaná. Zelenám závistí, protože je ve všem, co dělá, naprosto skvělá, je úchvatná tanečnice, je výborná herečka, hraje nádherně na klavír, je mnohem přede mnou v otázce talentu. Ale nemá vůbec tu stejnou touhu, a opět, myslím, že ji ničí sociální sítě a vytvářejí v ní pocit, lidé jí budou vycházet vstříc, protože je moje dcera. Snažím se jí dávat příklady jiných dětí slavných, třeba Zoë Kravitzovou, která se musela vypracovat z toho, ach, ano, jsi slavná dcera… Aby vás nakonec brali vážně pro to, co umíte. Musíte pořád jít dál. Ale jestli má stejnou vášeň, jakou jsem měla já? Ne. Ale ona má taky matku, já neměla. Ona vyrostla se spoustou peněz, já ne. Takže vše je u ní prostě odlišné. Co s tím ale můžu dělat? Nemůžu se na to fixovat. Musím dělat to nejlepší, co můžu,“ dodala Madonna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07
54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat