Netradiční svatební šaty? Černé, růžové i mini. Inspirujte se u hvězd!

Ne každá z nás sní o bílých, nadýchaných šatech s korzetem a předlouhou vlečkou. Pokud patříte k ženám, jež přemýšlejí o méně tradiční svatební róbě, můžete si vzít příklad třeba z následujících hollywoodských krásek.

Marilyn Monroe

Začněme hvězdou všech hvězd. Když si Marilyn brala v roce 1954 Joea DiMaggia, byla to její druhá svatba, a nejspíše právě proto se rozhodla odložit klasické bílé svatební šaty a sáhnout po černém kostýmku s bílým kožešinovým límcem. Ačkoli jejich manželství přežilo pouhých 274 dní, svatební oblečení nevěsty zůstává dodnes v povědomí.

Mia Farrow

V roce 1966 Mia šokovala svět, když si v necelých jedenadvaceti vzala za manžela tehdy padesátiletého Franka Sinatru. A ani tady se nekonala vlečka a závoj – Mia se vdávala v krátkých bílých šatičkách doplněných bílým sáčkem. I přes chlapecký účes působila nesmírně křehce a žensky. Manželské štěstí vydrželo dva roky.

Yoko Ono

Yoko při své svatbě s Johnem Lennonem v roce 1969 vypadala, jako by si odskočila na obřad z pláže. Bílé minišaty, klobouk, kecky a podkolenky. To celé doplněné velkými slunečními brýlemi. Manželství skončilo tragicky – vraždou Johna v roce 1980, nedlouho poté, co jejich společný syn oslavil páté narozeniny… (Čtěte také: Nejkrásnější hvězdné páry historie. Podívejte, jak mi sluší)

Sarah Jessica Parker

Jako Carrie v Sexu ve městě měla úžasný smysl pro módu. A ve skutečném životě herečka za filmovou postavou nijak nezaostává. Ani když si v roce 1997 v tajnosti brala svou životní lásku, herce Matthewa Brodericka a na obřad si oblékla černé svatební šaty. Později přiznala, že svého rozhodnutí litovala, ovšem na manželské štěstí to vliv nemělo – pár je spolu dodnes a vychovává tři děti. Mimochodem, dnes jsou černé svatební šaty velmi oblíbené, například u návrhářky Very Wang!

Gwen Stefani

Podle svých slov chtěla zpěvačka svatební šaty, které by v sobě spojovaly kousek tradice, ale i moderní trendy a extravaganci. Nakonec zvolila bílo-růžovou hedvábnou róbu z dílny Johna Gallianiho. Slavnostní, ale přitom trochu rebelskou. A vypadala úchvatně! I v manželství se jí ostatně daří, s Gavinem Rossdalem jsou spolu dodnes a vychovávají dva syny.

Dita von Teese

Jestliže se bere taková dvojice, jako jsou Dita a Marilyn Manson, nikdo nemůže čekat, že by se nevěsta zjevila před oltářem v tradičních bílých šatech. Svatba se konala v roce 2005 (po čtyřletém vztahu) a Dita pro ni zvolila temně fialové šaty z dílny Vivienne Westwood. Ačkoli manželství vydrželo pouhý rok, nevěstina róba se stala legendární. (Čtěte také: Nejneuvěřitelnější zásnubní prsteny: 11 celebrit s diamanty!)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat