Kdysi krásná Courtney Love: Tohle strašidlo z ní udělaly drogy a plastiky!

Americkou zpěvačku, textařku a herečku Courtney Love zná snad každý. Dnešní generace si ji spojuje zejména s faktem, že byla manželkou Kurta Cobaina, lídra legendární skupiny Nirvana. Nebýt drog, dnes by byla Courtney považována ze uznávanou hudební hvězdu a ne drogami a plastikami zničenou trosku, která je spíše než pro smích pro pláč.

Potížistka Courtney Love má prý přitom dokonalý recept na omlazovací kúru a perfektní vizáž. Podle vdovy po Kurtu Cobainovi vypadá žena nejlépe tehdy, když si dopřeje dostatek kvalitního sexu. A podle Courtney každý musí poznat, kdy ona měla kvalitní sex. Vždycky prý celá září.

„Vypadám nejlépe po dobrém sexu, my všichni vypadáme,“ míní. Ovšem Courtney nevěří na sex na jednu noc. Ten totiž nedovoluje prožít si při souloži emoce. „Mezi věci, v nichž nejsem zrovna nejlepší, patří náhodný sex, pletení, šití, odvykání kouření a maximální úsilí, když jde do tuhého,“ práskla na sebe Courtney v interview pro britskou edici magazínu Elle.

Mou filozofií lásky je, že jakmile někoho miluju jednou, miluju ho navždy. Myslím, že mezi mým pravým já a veřejným image je největší rozdíl, jaký kdy u které celebrity byl. Ve skutečnosti jsem neskutečně normální. Dokonce mi už řekli, že jsem trochu prudérní,“ tvrdí Courtney, která se na sebe v posledních letech snaží upozornit spíše svým nepřístojným chováním, ať už na veřejnosti nebo na sociální síti Twitter, přesto, že stále koncertuje.

A občas se vrátí i ke stylu oblékání, který sama "vymyslela", proto nikoho nepřekvapí, když ji na ulici setká v špinavých kratičkých šatech připomínajících negližé.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat