Michael Douglas: Základem manželství je vzájemná zdvořilost

Mnoho manželů během let soužití zhrubne a něco jako vzájemná zdvořilost a laskavost z jejich komunikace zcela vyprchají. A to je podle herce Michaela Douglase chyba. Právě jistá dvornost a vzájemná ohleduplnost je klíčem k fungujícímu manželství. Alespoň k tomu, které má s velšskou herečkou Catherine Zeta-Jones.

„Myslím, že to vše vychází ze zdvořilosti. Víte, myslím, že někdy bereme tu nejbližší osobu po svém boku jako jistotu. Řekl bych, že někdy se snažíme u cizích lidí mnohem více než u osoby, která je nám v podstatě nejbližší. A já jsem se vždy snažil myslet na to, jak veliké štěstí mám a jak výjimečnou ženou je má manželka a každý den se snažím si připomínat tento druh úcty,“ pronesl čtyřiasedmdesátiletý Michael během hovoru o klíči k úspěšnému manželství, který vedl s magazínem Us Weekly.

Ačkoli spolu jsou už devatenáct let, nebylo jejich manželství bez krizí. Zažilo si dokonce rozchod na řadu měsíců. Douglas si ale manželčinu důvěru získal zpět. S Catherine společně zplodili devatenáctiletého Dylana a šestnáctiletou Carys.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat