Emma Watson: Jsem partnerkou sama sobě

Herečka Emma Watson poskytla rozhovor britské edici magazínu Vogue. A vysvětlila, proč už ji více než rok nikdo nevídá s žádným mužem. Objevila prý zalíbení v životě nezadané ženy. Devětadvacetiletá hvězda filmů o Harrym Potterovi se tak stala partnerkou sama sobě a moc jí to vyhovuje.

„Nikdy jsem nevěřila celé té hře na: jsem šťastně nezadaná. Pořád jsem říkala, to je jen hra. Trvalo mi to dlouho, ale jsem teď velmi šťastná (jako nezadaná). A říkám tomu partnerkou sama sobě,“ svěřila Emma britskému magazínu Vogue.

Watson bude mít v dubnu třicet a už půl roku cítí stres a úzkosti z toho, že se to blíží. Prý hlavně kvůli tomu, že jí společnost podsouvá, čeho všeho nedosáhla.

„Říkala jsem, proč všichni dělají takový povyk, když jim má být třicet? To není žádný problém. Pak mi bylo najednou devětadvacet a začala jsem říkat, pane bože, jsem ve stresu a mám takové úzkosti. A uvědomila jsem si, že za to může náhlý šílený příliv podprahových narážek všude kolem. Že jste ještě nepostavili dům, že ještě nemáte manžela, že ještě nemáte dítě, ale už budete mít třicet, a že nejste v neskutečně zajištěné, stabilní pozici ve své kariéře, že stále nemáte ve všem jasno… Pojí se s tím obrovské množství úzkostí,“ stěžovala si dále Emma.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat