Milla Jovovich: Přibrala jsem 23 kilo

11.12.2019 | Osobnosti

Modelka a herečka Milla Jovovich se na Instagramu pochlubila svým těhotenským bříškem. Třiačtyřicetiletá hvězda by měla přivést na svět holčičku na počátku příštího roku. Váha jí teď prozradila, že její tělesná hmotnost vyskočila během devíti měsíců gravidity o třiadvacet kilo. Ukrajinská rodačka si však nestěžuje, protože má díky tomu obří prsa.

„Takže tady je aktualizovaný obrázek mého těhotenství, zbývá mi devět týdnů do porodu a je pro mě stále složitější se pohybovat, ale jsem šťastná, když můžu říct, že zatím vše kolem dítěte vypadá dobře a že se narodí zřejmě podle plánu! Přibrala jsem docela hodně, což se mi v těhotenství děje vždy. Mám asi o třiadvacet kilo navíc, zatím. Ale to jen dokazuje, že tělo dělá to, co potřebuje, bez ohledu na cokoli. Když to říkám, přiznám, že jsem v tomto těhotenství necvičila jako u těch předchozích, ale jsem také superparanoidní a opravdu velmi úzkostná, abych nedělala nic, co by mě mohlo vystavit riziku potratu. Nicméně, moje velká mateřská prsa jsou zpět, což je velmi zábavné pro holku, co byla vždy plochá jako prkno, takže si užívám ten moment, dokud trvá! Všem posílám uprostřed týdne lásku a doufám, že je to pro vás dobrý týden. Už jen pár dní do víkendu, takže hluboký nádech, už tam budeme!“ napsala Milla na Instagramu.

Jovovich je těhotná počtvrté. S manželem Paulem W. S. Andersonem má jedenáctiletou Ever a čtyřletou Dashiel. Před dvěma roky třetího potomka potratila ve čtvrtém měsíci těhotenství.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat