Brad Pitt se s příliš vysokým sebevědomím dostal do problémů

04.02.2020 | Osobnosti

Herec Brad Pitt se domnívá, že jeho soukromý a herecký život propojuje jedno téma – přílišné sebevědomí a hrdost. A to proto, že žije v USA a většina rolí, které hrál, byly postavami Američanů. Nadměrná hrdost a sebevědomí je totiž typická pro kulturu Spojených států. Nicméně šestapadesátiletý exmanžel Jennifer Aniston a Angeliny Jolie se nedomnívá, že je to vlastnost pozitivní.

„Všímám si tématu přílišného sebevědomí. Ve filmu Sedm je postava, která vidí svět příliš černobíle. Není schopen vidět dál za své spektrum. Nedokáže vnímat, co se bude dít, a nechápe to. Vidím to také ve filmu Po přečtení spalte. Je tam přílišné sebevědomí. Je tam idiocie, ale vnímám přílišné sebevědomí. A také je přílišné sebevědomí v postavě ve filmu Babel. Je to sebevědomí, že všechno bude vždy v pořádku, a neváží si vůbec nikoho kolem sebe. Myslím, že je to téma… Přílišné sebevědomí mě vždy dostalo do osobních problémů. Myslím, že je to problém, který celý náš národ neustále přivádí do problémů. Je to něco, čím jsem docela dost fascinován, mimo jiné,“ uvedl Brad v rozhovoru pro magazín Collider.

Pitt také v interview prozradil, kdo ho naučil základy herecké práce.

„Docela dlouho mi trvalo, než jsem našel někoho, kdo mě skutečně oslovil, našel jsem úchvatného chlapa jménem Ray London, který už není mezi živými. Ovlivnil zásadně kariéru mnoha lidí, třeba Hanka Azarii, Geeny Davis nebo Sharon Stone. Měl jsem obrovské štěstí, že jsem se k němu dostal, opravdu mě pěkně nasměroval,“ přiznal hollywoodský idol.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat