Váha slavných žen již není tabu

06.03.2020 | Osobnosti

Také vás při pohledu na hvězdy jdoucí po červeném koberci zajímá, kolik která měří, váží a jak vlastně docílily dokonalé postavy? My pro vás máme odpověď! Zjistili jsme, jaké jsou míry celebrit, které jsou celosvětově považovány za nejvíc sexy ženy planety a co dělají pro to, aby si udržely svoje křivky

Jennifer Aniston

Dokonalá Rachel z kultovního seriálu Přátelé patří jednoznačně mezi nejvíc sexy ženy planety. Ačkoli už překročila padesátku, její tělo i tvář věk ani v nejmenším neprozrazují. Její výška je 164 centimetrů a váží 53 kilogramů. Jenn se pyšní mírami 86-58-89 a nemá žádný speciální recept na štíhlou linii. Každý den hned po probuzení vypije teplou vodu s citronem a denně cvičí.  V tom je celé její tajemství.

Angelina Jolie

Další z mnoha krásek filmového plátna je Angelina Jolie. Herečka měří 170 centimetrů, váží 54 kilogramů a její míry jsou 91-68-91. Herečka je na sebe v ohledu udržení své dokonalé siluety velmi přísná. Postavu si udržuje přísnými jídelníčky i sportem. Není to ale tak dávno, co po veganské dietě málem skončila s výraznou podváhou v péči lékařů.

Jessica Alba

Tahle nádherná Američanka se svojí postavou pyšní už od dob puberty, kdy její silueta zdobila titulní strany módních časopisů. Jessica měří 1,69 metru a váží 56 kilo. Její míry jsou 86-61-86. Postavu si udržuje především zdravou stravou, spinningem nebo jógou, cvičení ale obecně příliš v lásce nemá. Nebrání se proto ani estetickým zákrokům na plastické chirurgii, kde si prý již několikrát nechala odsát přebytečný tuk.

Jennifer Lopez

Jeniffer Lopez je překrásná Hispánka, jejíž výška je 165 centimetrů a váha 60 kilogramů. To už se skoro blíží mírám běžných smrtelnic. Chlubí se také obvody tělesných partií s výsledky 87-69-97. Čtyřikrát týdně navštěvuje posilovnu, a kromě toho samozřejmě dře na choreografii pro svá taneční a pěvecká vystoupení. Také se nechala slyšet, že základem dokonalé postavy je pořádný přísun tekutin. Jennifer prý pije skutečně hodně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat