George Ezra pojídá denně česnek pro silnou imunitu

15.05.2020 | Osobnosti

Zpěvák George Ezra se cpe česnekem. Zavřený doma v karanténě totiž může, nehrozí, že by někoho otrávil svým dechem. Zato jeho tělo, a zvláště imunitní systém vrní blahem. Česnek posiluje obranyschopnost, je nejlepší prevencí řady onemocnění a infekcí včetně virové.

„Jedna věc, která se změnila během izolace je to, že jsem zečtyřnásobil konzumaci česneku, protože vím, že se s nikým nepotkám. Každé jídlo, které vařím, narvu česnekem. Když jsou v receptu tři stroužky, dám nejmíň šest, možná i sedm,“ přiznal George.

Britský hudebník žije sám a během karantény se s nikým nepotkává.

„Začínám se trochu o sebe bát, protože jsem úplně sám už pět týdnů. Vláda doporučuje cvičit a chodit na čerstvý vzduch, to vůbec nedělám, pět týdnů jsem to vůbec nedělal,“ přiznal Ezra.

Prý mu samota leze tak na mozek, že občas zpívá lidem pod okny.

„Nevím, jestli je to tím, že mi tak schází lidský kontakt, ale možná jsem otevřel okno a zpíval trochu hlasitěji než normálně. Nevím, co jsem si myslel, že se bude dít,“ dodal Ezra ve zvukovém pořadu Phone A Friend.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat