Brad Pitt a Angelina Jolie jsou po třech letech psychoterapie opět přáteli

16.07.2020 | Osobnosti

Herci Brad Pitt a Angelina Jolie tři a tři čtvrtě roku po rozchodu zakopali válečnou sekeru. Motivem k tomu jsou jejich společné děti. Aby netrpěly, pracovali bývalí manželé na obnově přátelství. Tři roky rodinné i individuální terapie přineslo své ovoce a Angelina s Bradem konečně můžou prohlásit, že vychovávají své potomky jako přátelé.

„Potřebovali rozhodně pomoc odborníků, aby dokázali vyřešit všechny problémy týkající se péče o děti, aby se nastavilo to, jak může být Brad zase jejich tátou. A protože jsou dnes už děti o dost větší, netrpí separační úzkostí, když jsou bez Angeliny. Trvalo jim poměrně dlouho a vyžadovalo to rodinou psychoterapii, aby došli do tohoto nastavení. Mladší děti pendlují sem a tam mezi jejich domy, Brad je nejraději, když s nimi tráví co nejvíce času. Je teď díky tomu mnohem šťastnější,“ cituje magazín People zdroj blízký manželům.

Šestapadesátiletý Brad a pětačtyřicetiletá Angelina se loni dohodli na péči o potomky, od té doby se jejich vztah výrazně zlepšil.

„K velkému překvapení jejich přátel se komunikace mezi nimi ohromně zlepšila, oba jsou teď naprosto oddaní společné výchově dětí. Jejich děti mají pravidelný systém střídavé péče, a to je pro rodinu velká změna. Díky tomu harmonogramu už nejsou Brad ani Angelina neustále ve stresu, co si vymyslí druhá strana. Teď tráví děti čas s oběma rodiči a jsou šťastné a prospívá jim to,“ cituje magazín People.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat