Miley Cyrus rozchody nijak neprožívá

13.09.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Miley Cyrus je velmi naštvaná na všechny, kdo ji odsoudili za rozchod s Liamem Hemsworthem. Nikdo prý nemá právo komentovat její chování, protože netuší, co vše se za zavřenými dveřmi děje. A odmítá také nařčení svých bývalých, že je chladná mrcha jen proto, že když nějaký vztah skončí a nefunguje, sebere se a bez mrknutí oka jde dál. Americká hvězda prostě nechce zbytečně ztrácet čas s něčím, co je dávno mrtvé. Při vyprávění o svých rozchodem Miley používala velmi peprný jazyk.

„Nedávno jsem si prošla velmi veřejným rozvodem, což mě zatraceně štvalo. Co mě na tom nejvíc štvalo, nebyl fakt, že jsme si s někým, koho jsem milovala, uvědomili, že už se nemilujeme tak jako dřív. To dokážu vstřebat. Nedokážu ale přijmout to, jakého démona ze mě dělali a všechny ty zprávy. Docela mě udivuje, že si veřejnost myslí, že tu není žádná časová prodleva, kterou nevidí, která zřejmě vedla k tomu všemu. Jednoho dne jste šťastní spolu na červeném koberci a další den se obíráte v Itálii se svou kamarádkou! Do prdele! No, mezitím uběhla spousta času, který jste neviděli!“ zlobí se Cyrus.

A nemyslí si ani, že je chladná mrcha jen proto, že se dokáže rozhodnout, že vztah nemá smysl a jde prostě dál.

„Muži v mém životě mi říkali, že jsem zatracená chladná čubka, protože odejdu, když je po všem, ale já nešukám mrtvoly, když je po všem, tak je po všem a jste pro mě mrtví a já jdu dál. Člověk by měl dobře vědět, co chce, protože nemám zájem na tom, aby mi trvalo dalších deset let, jak mi to trvalo v prvním vztahu, než mi vše dojde,“ svěřila Cyrus v rozhovoru s Joem Roganem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat