Penélope Cruz nikdy neměla špetku alkoholu

05.10.2020 | Osobnosti

Herečka Penélope Cruz nikdy nepila alkohol, většinu života také nekouřila. Měla v životě etapu, kdy pálila jednu za druhou. Kvůli roli ženy, která je závislá na nikotinu. Při natáčení jí cigarety tak zachutnaly, že jim sama propadla. Když se ale ve vztahu s Javierem Bardemem, jehož si později vzala, rozhodli mít děti, s kouřením přestala. Od té doby žije zdravě a nemá v podstatě žádnou neřest.

Penélope má z manželství s kolegou Bardemem devítiletého Lea a sedmiletou Lunu.

„Nepiju, nekouřím a jím opravdu zdravě. Vždy jsem o sebe hodně pečovala a držela se zdravého životního stylu. Nikdy jsem nepila, ale kouřila jsem pár let, protože jedna z mých postav kouřila. Přestala jsem s tím ve chvíli, kdy jsem se rozhodla, že se stanu matkou,“ tvrdí Cruz.

Závislou na nikotinu se sama stala v roce 2001 během natáčení filmu Blow.

„Když to jde, snažím se spát osm hodin denně, a začala jsem nedávno také meditovat, což mi opravdu pomáhá ocenit přítomný okamžik. Tak jako tělu prospívá posilovna, tak meditace uklidňuje moji mysl. Tréninkem každý den dokážu lépe relaxovat,“ svěřila hvězda filmu Všichni to vědí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat