Mariah Carey je pro svou láskou k Vánocům pro smích

01.12.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Mariah Carey se nejen díky odrhovačce All I Want For Christmas Is You stala symbolem Vánoc. Americká hvězda totiž proslula svou posedlostí největším svátkem roku a tím, že stromeček odstrojuje mnohdy až po Velikonocích. Mariah už si zvykla na to, že si z ní kvůli tomu dělá svět legraci. „Je mi to jedno, protože Vánoce opravdu neskutečně miluju,“ vzkázala.

„Vím, že lidé říkají, ha, ha, ona miluje Vánoce, ne, doslova je miluju. Vím, že se pořád lidé diví, ty miluješ Vánoce! A dělají si ze mě legraci, ale to je naprosto v pořádku, protože je opravdu miluju. Opravdu Vánoce moc miluju. Vánoce jsou to, co miluju,“ svěřila jednapadesátiletá Mariah v rozhovoru s Naomi Campbell.

Zpěvačka si prý svátky užívá posledních devět let víc než v minulosti. Před devíti roky totiž přivedla na svět dvojčata Moroccana a Monroe. Slavení s dětmi je větší zábava.

„Byla jsem smutné dítě, které chtělo, aby byly Vánoce úžasné. Chtěla jsem opravdovou rodinu, která by byla pečující. Chtěla jsem, aby měli o Vánoce zájem, ne aby je zničili, oni je zničili každý rok,“ dodala Mariah, která se s příbuznými přestala stýkat, když se osamostatnila a začala být slavná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat