Hezoun Channing Tatum: Doma běhám nejraději zcela nahý

Herec Channing Tatum (32) nehodil svou striptérskou kariéru zcela za hlavu. Dodnes se každý den vysvléká zcela do naha. Už za to ale nedostává zaplaceno a žádní cizí lidé ho u toho nešmírují. Soukromý striptýz si dopřeje ihned po příchodu domů. Hollywoodský svalovec totiž miluje nahotu a doma chodí zcela bez oblečení.

Channing začínal v mládí jako striptér v několika klubech na Floridě. Zkušenosti z této části života převedl do scénáře k filmu Bez kalhot. Jeho manželka Jenna Dewan teď prozradila, že herec má dodnes problém udržet si kalhoty na těle.

„Shodí se sebe všechno hned u vchodových dveří. Není to nic špatného, vím, ale nakonec v noci musím jít a ty jeho věci tam posbírat,“ svěřila Jenna v interview pro Ellen DeGeneres, jíž také svěřila, že Channingovi svlékání zabere jen pár vteřin.

Je hrdý na svou krásu

Channing Tatum je prý hrdý na to, že je krásný. Vděčí za to dobrým genům, neboť krásní jsou údajně i jeho oba rodičové. Hollywoodská hvězda začínala svou kariéru jako model a striptér, ovšem nechce být u filmu rozhodně jen tím hezounkem.

„Vyhrál jsem genetickou loterii, moji rodiče jsou velmi dobře vypadající lidé a tak… Ale ne, nedělejte závěry jen podle toho, jak vás lidé vidí, tvořte dobré příběhy a dobré postavy. Nedělejte je proto, že si myslíte, že jsou chytré, nebo protože jsou protějškem něčeho, co jste už hráli. Kdybych se snažil ve své kariéře udělat něco a ono to nevyšlo, pak bych se cítil mnohem víc prázdný, jako bych udělal nějakou chybu,“
prohlásil Channing v interview pro magazín Total Film.

Svou práci prý miluje a cítí se jako nejšťastnější muž planety, že může pracovat zrovna jako herec.

„Nikdy jsem se necítil jako model. Někdo mě viděl na ulici. Pak jsem se dostal k herectví a teď jsem herectvím doslova posedlý, je to trapné. V tuto chvíli jen čtu, sleduju a tvořím filmy, to je vše, co dělat chci. Cítím se jako nejšťastnější muž na planetě,“ dodal Tatum.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat