Krásná Taťána Kuchařová stále boduje: Firmy se o ni málem praly

Pravděpodobně nejúspěšnější sezonu má letos za sebou krásná modelka a Miss World Taťána Kuchařová (25).

Misska si letos moc odpočinku neužila – šla z akce do akce, z kampaně do kampaně. Stala se například ambasadorkou prestižní soutěže Elite Model Look, která hledá nové tváře pro svět modelingu, podpořila řadu charitativních projektů (mimo jiné v rámci své nadace Krása pomoci) a svou krásnou tvář a postavu propůjčila několika reklamním kampaním značek zvučných jmen nejen v oblasti módy, ale i kosmetiky.

Nafotila však i kampaň pro známého a tradičního výrobce motocyklů a automobilů Praga. A dokázala, že i v reklamě na motorová vozidla umí vypadat neuvěřitelně svůdně! Ostatně posuďte sami v naší fotogalerii.

Táňa si pro pózování ve stylových automobilech a u letadla oblékla krátké šatičky, v nichž bere dech dokonalýma a ultra dlouhýma nohama. Na dalších fotkách pak působí ještě více sexy – v rozepnuté halence a vykukující černé podprsence.

Další velmi povedenou kampaň nafotila modelka pro výrobce světoznámé a oblíbené oděvní značky pro mladé lidi. Fotilo se v Londýně a jak je z fotek patrné, Táňa je opravdová profesionálka a odvedla skvělou práci i přes drobnou nepřízeň počasí.

„Počasí nám bohužel kazilo celé tři dny práce. I když mám Anglii moc ráda – i díky Miss World a mému častému pobytu v ní mě k ní váže blízký vztah – počasí nám tentokrát opravdu nevyšlo,“ komentovala Táňa pobyt a práci v zemi, která je nepříliš přívětivým počasím ostatně pověstná.

Fotky ovšem vůbec nevlídně nepůsobí a není divu, že krásná Češka získala smlouvu na propagaci známé oděvní značky na dva roky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat