Proměna křehké Táni Kuchařové: S ohnivou hřívou je z ní žena vamp!

Přední česká návrhářka Ivana Mentlová představuje svoji novou kampaň Pre-Fall 2012. Po topmodelce Gretě Slezákové, se kterou návrhářka nafotila svoji kolekci jaro-léto 2012, je opět tváří kampaně Miss World 2006 a modelka Taťána Kuchařová.

Taťána se tak stává po předchozích kolekcích tváří kampaně přední české návrhářky Ivany Mentlové již počtvrté.

Fotografem kampaně je opět renomovaný Matúš Tóth. O make-up a vlasový styling se postarala vizážistka Ivana Tokárska. Tentokrát se tým rozhodl obarvit vlasy modelce na ohnivou červenou barvu. Pro větší přirozenost nechtěli volit paruku.

„Barva vlasů koresponduje s barvou šatů a kožešin. Táňa je otevřená experimentům, z nápadu byla nadšená,“ říká návrhářka Ivana Mentlová. A Taťána její slova jen potvrzuje. „Ráda zkouším nové role. Moc mě to baví a užívám si to. Být zrzkou mě bavilo, klidně bych si to vyzkoušela i na delší dobu. Změn se nebojím,“ dodala Taťána Kuchařová.

Nejnovější kampaň v bohémském duchu je inspirována 70. léty. Návrhářka vytvořila luxusní kožešiny v odlehčené variantě tentokrát v netradičních barvách žluté, oranžové a modré. V kolekci se objevují strečové kožené kalhoty, semišové sukně v A-linii, hedvábné topy i společenské šaty. Střihy jsou velmi rafinované a ženské s využitím různorodých materiálů.

 „Podstatná je pro mě nadčasovost a nositelnost mých modelů, možnost je vzájemně kombinovat," vysvětluje návrhářka, která si zakládá na kvalitních přírodních materiálech.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat