Victoria Beckham: Dodnes dělám domácí úlohy

Zpěvačka a módní návrhářka Victoria Beckham (38) prý dodnes plní domácí úlohy. Ráno se celá rodina schází u snídaně a synové se s rodiči připravují na nový školní den. Všichni u stolu se vzájemně zkoušejí a procvičují, a plnit domácí úlohy musí dokonce i sama Victoria.

„Já jen tak ukusuju, když dávám ráno dětem snídani. A když tohle všechno běží, musejí všichni hláskovat nebo vyplnit test… Dáváme kvízové otázky jeden druhému každé ráno, udělali jsme z toho u nás doma takovou hru. Ano, v osmatřiceti letech i já musím stále plnit domácí úlohy,“ svěřila Victoria v rozhovoru pro americkou edici magazínu Haper’s Bazaar.

Victoria s manželem Davidem vychovávají čtrnáctiletého Brooklyna, desetiletého Romea, osmiletého Cruze a devatenáctiměsíční Harper.

„S Davidem rádi chodíme na večeři ven, buď sami dva, nebo s dětmi… moc rádi jsme venku a stýkáme se s rodinou. Teď, když jsme zase v Londýně, máme tu hodně příbuzných,“ dodala Victoria.

Chybí mi Los Angeles, posteskla si Victoria

Návrhářka si na newyorském týdnu módy posteskla, že se jí stýská po Los Angeles. Manželka fotbalisty Davida Beckhama přesídlila zpět do Londýna, aby byla s potomky blíž svému muži, jenž začne kopat za tým Paris St. Germain.

„Moc mi chybí Los Angeles! Miluju Ameriku a jsem nadšená, že zase můžu být na týdnu módy v New Yorku, ale užívám si taky, že teď trávím čas v Londýně,“ přiznala čtyřnásobná matka.

Victoria odmítla jakkoli naznačit, že by stěhování z USA zpět do Evropy litovala. „Kluci své nové školy mají moc rádi a všichni jsme nadšení z toho, že budeme moct v příštích měsících trávit nějaký čas v Paříži!“ dodala.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat