Smutný paradox: Mrtvý Michael Jackson vydělává více než živý...

Michael Jackson je podle prestižního časopisu Forbes zesnulou hvězdou, která za poslední 6 let vydělala nejvíce peněz. Jackson za poslední rok vydělal v přepočtu 1,8 miliardy korun.

Není to poprvé, co král popu, který zemřel 25. června 2009, tomuto pomyslnému žebříčku zesnulých celebrit vévodí. Jen šest let od své smrti ale už Michael Jackson vydělal 16 miliard korun a je nejvýdělečnější celebritou nejen mezi mrtvými, ale i žijícími zpěváky.

Velkou část zisku Michaela Jacksona tvořily především výnosy ze show skupiny Cirque du Soleil, která nese název Michael Jackson: The Immortal World Tour. Další peníze pak přicházeli z autorských práv nejen písní krále popu, ale i jiných interpretů, jejichž práva Michael Jackson vlastnil (měl 50% podíl v katalogu ATV od Sony, v němž figurují taková jména, jako třeba Beatles nebo Lady Gaga).

Vypadá to tak, že Michaelovi Jacksonovi se více daří po smrti. Za více než 30 let své sólové kariéry vydělal v přepočtu 17,6 miliardy korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat