První fotka malého školáčka přímo od Kate: Princ George začal chodit do školky!

Princ George se 6. ledna 2016 stal oficiálně britským školákem. Navštěvovat začal následník britského trůnu Mateřskou školu Westacre, která vyučuje podle Montessoriho režimu. Syn prince Williama a vévodkyně Catherine se ukázal před školkou s aktovkou na zádech a zapózoval novinářům jako profesionál.

„Princ Goerge dnes dorazil na svůj první den do Mateřské školy Westacre Montessori v Norfolku. Vévoda a vévodkyně z Cambridge zveřejnili tyto dvě fotografie, aby oslavili oficiálně tuhle událost. Princ na nich stojí před zdí mateřské školy,“ uvedl mluvčí z Kensingtonského paláce, oficiálního sídla prince Williama a jeho manželky.


William a Catherine pobývají většinu času ve východoanglickém Norfolku. Chovají se tam jako řadoví občané, zatímco William slouží u záchranářů jako pilot helikoptéry.

Princ George z Cambridge je prvorozeným potomkem Williama a Catherine, na svět přišel 22. července 2013 a do školky tak začal chodit ve věku dvou let, pěti měsíců a šestnácti dní.






Celkem 8 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat