Adele: Přestala jsem pít čaj a zhubnula jsem

Nelze si nevšimnout, že se zpěvačka Adele vrátila na hudební scénu poněkud štíhlejší. Sedmadvacetiletá hvězda tvrdí, že je to tím, že přestala pít čaj. Ačkoli právě konzumace třeba zeleného či černého čaje je prevencí obezity, jí pomohlo se těmto nápojům vyhnout. Důvod? Sypala si totiž do nich hromadu cukru a pila je desetkrát denně.

Na vině byl tedy onen cukr, nikoli čaj. Jenže Adele ho bez sladidla vypít neumí. Tak se ho vzdala a tím i dvaceti lžiček cukru denně.

„Byla jsem zvyklá pít deset šálků denně se dvěma lžičkami cukru v každém, takže jsem denně snědla dvacet lžiček cukru. Teď už ho nepiju a mám mnohem víc energie než dříve,“ svěřila Adele deníku The Sun.

Zpěvačka nesnáší posilovny a fitness centra, ale ráda zvedá činky.

„Nebaví mě posilovna. Opravdu ráda zvedám činky. Ale nerada se u toho na sebe dívám do zrcadla. Na čele mi hned vyskáčou žíly… A když nejedu na turné, tak mě zase najdete v rychlém občerstvení u Číňanů,“ dodala Adele.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat