Hubnoucí tajemství hollywoodských hvězd: Popíjejí vulkanické BLÁTO!

Dolly Parton nedávno vtipně poznamenala, že jednou dokonce snědla samotnou knihu a chutnalo to lépe, než diety v ní popisované. Nová hollywoodská dieta je však zřejmě ještě otřesnějším způsobem hubnutí. Slavné ženy při ní totiž popíjejí či pojídají bláto z vulkanického popela.

Dopustit na tuto dietu nedají herečka Zoë Kravitz a Shailene Woodley. Ta druhá tvrdí, že je to výborná čisticí kúra, která zbaví tělo toxinů. Ta první ji držela proto, že měla hrát anorektičku a potřebovala zhubnout devět kilo.

Nakonec jsem musela pít bláto, protože to tělo dokonale vyčistí a naplní,“ přiznala Kravitz v rozhovoru pro US Weekly.

To Woodley dietu popsala na blogu Into The Gloss. „Má kamarádka to začala jíst a druhý den mi volá a říká: ‚Člověče, mé výkaly jsou cítit po kovu.‘ Začala se toho bát, ale společně jsme po tom pátraly a všude psali, že když začnete jíst bláto, vaše střeva, moč, a dokonce vy
začnete být cítit po kovu,“
napsala Woodley.

Dieta byla vytvořena jako detoxikační a má zbavit trávicí trakt nečistot, které by tam jinak zůstaly. Vulkanický jíl je slepí a pomůže odvést ze střev. Vedlejším účinkem této očistné diety je hubnutí. Lékaři však varují, že z dlouhodobého hlediska může být dieta nebezpečná, protože zabraňuje vstřebávání vitaminů a minerálů, a dokonce je odvádí z těla.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat