Bez retuše ani ránu: Britney Spears zeštíhlená a vyhlazená do krásy! (FOTO)

Zpěvačka Britney Spears se svlékla do spodního prádla a plavek a nechala se nafotit. Učinila tak v rámci reklamní kampaně na vlastní kolekci těchto oděvů. Spodní prádlo Intimate Britney Spears se rozhodla světu představit na vlastní kůži. Na ní má ale tunu make-upu a je jasné, že se grafici na vyhlazování a zeštíhlování vyřádili také ve Photoshopu.

Třiatřicetiletá hvězda představuje novou kolekci pro sezónu jaro/léto 2015 v dokonale opálené kůži, s jasně bílýma očima a zářivým úsměvem.

„Každá žena by se měla cítit sebevědomě a krásně ve všem, co si obléká. Mou vizí u značky Intimate Britney Spears je vytvořit takové kousky, které jsou sexy, luxusní a pohodlné ve stejnou chvíli. Jsem nadšená, že vám můžu tuto kolekci představit, protože mám pocit, že se nám to opravdu podařilo,“ prohlásila Spearsová.

Britney začala spodní prádlo navrhovat a prodávat minulý rok, poprvé ho předvedla loni v září na Newyorském týdnu módy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat