Potvrzeno: Bude to holka! William a Kate malují dětský pokoj narůžovo!

Britský korunní princ William se v nejbližších dnech stane otcem. Jeho manželka Catherine má před sebou poslední dny těhotenství, takže přípravy na příchod potomka vrcholí. O pohlaví se zatím jen spekuluje, neboť oficiálně bude veřejnosti prozrazeno až po narození dítěte. Jenže nikdo už nepochybuje o tom, že druhorozeným potomkem Williama a Kate bude holčička. Tedy nová princezna.

Vévodkyně Catherine rozená jako Kate Middleton si teď totiž nechala do domu v Sandringhamu poslat plechovky s růžovou barvou. A jimi nechá vymalovat pokojíček pro novorozence. Odstín prozrazuje, že to bude princezna.

Královna Alžběta II. v předstihu potvrdila, že i druhorozený potomek vévody a vévodkyně z Cambridge bude mít titul princ/princezna. U prvorozeného jako následníka trůnu je to samozřejmé. Dcerka královského páru tedy bude automaticky po narození princeznou.

William a Catherine si zařizují dům na královnině panství v Sandringhamu, kde po narození dcerky budou pobývat také s prvorozeným synem princem Georgem.

Na pohlaví druhorozeného potomka vévodů z Cambridge si mohou Britové vsadit. Stejně tak na jméno. Nejmenší kurz s nejvyšší pravděpodobností je zatím vypsán na jméno Alice.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat