8 zabijáků lásky

Hádce se občas nevyhne žádný vztah. Některé problémy ale dokážou spolehlivě zničit i dlouhodobé partnerství. Takže, na co bychom si měli dávat pozor?

Zabiják č. 1: Absence sexu

Buďme k sobě upřímní – na sexu ve vztahu záleží. A hodně. Je takovým potvrzením naší lásky k partnerovi (nebo by měl být). Vztah bez sexu je samozřejmě možný, ale z dlouhodobého hlediska často neudržitelný.

Zabiják č. 2: Nuda

Tady není mnoho co dodávat. Pokud se jeden z partnerů ve vztahu nudí, bude mít tendenci poohlédnout se po nějakém jiném. To je bohužel fakt.

Zabiják č. 3: Bývalí milenci

Někteří lidé se nemohou celý život přenést přes lásku k bývalému partnerovi. Toho současného pak neustále porovnávají a v jejich očích nikdy nedosáhne dokonalosti bývalého milence či milenky. Proti tomu je těžké bojovat.

Zabiják č. 4: Tchyně-generál

Ano, existuje celá řada vtipů o tchyních, ale některým lidem zas tak směšné nepřijdou. Proč? Protože mají obávanou „maminku“ doma. Naučte své rodiče, že vaše domácnost je jen vaše a že by do jejího dění zasahovat neměli.

Zabiják č. 5: Problematické dítě

Děti jsou ve vztahu požehnáním, ale pokud jsou s nimi problémy, dokáže rodiče až příliš zaměstnat. Je to smutné, ale je to tak – pro samé starosti s potomkem už nemají čas na sebe, navíc začínají hledat viníka celé situace. A často jej nacházejí právě u partnera.

Zabiják č. 6: Finanční problémy

Bohužel, peníze nemohou ve výčtu chybět. Některé vztahy prostě finanční potíže neustojí. Bylo by hezké, kdyby byla láska oproštěna od něčeho tak přízemního, jako jsou peníze, ale tak tomu není.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!

Zabiják č. 7: „Dobří“ kamarádi

Někteří lidé jsou mistry intrik a pomluv, takže pokud máte někoho takového ve svém blízkém okolí, dávejte si pozor. Jen si vzpomeňte, jak dopadli Othello a Desdemona.

Zabiják č. 8: Nerealistická očekávání

Tohle je především problém žen. Takže, milé dámy, princové na bílých koních, zrovna tak jako „žili šťastně až do smrti“ se vyskytují jen v pohádkách. Každý člověk má nějakou tu vadu, každý vztah projde několika neshodami či krizemi.
TIP Bety: Máte partnera i milence? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo zůstat? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru speciál Podvedená.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat