Dobrá nálada po celý den? Místo snídaně se pomilujte!

Divíte se, jak kolega v práci může denně přicházet s úsměvem na tváři a za celý rok nebyl ani jednou nemocný? Odpověď hledejte v jeho posteli.

Tam lze totiž nalézt klíč k úsměvu, pozitivnímu naladění, silné imunitě a vitalitě. Lidé, kteří se ráno věnují nejdříve sexu, než vyskočí z postele, jsou totiž nejzdravější a nejpozitivnější.

Ranní sex nejenže nastartuje mozek záplavou hormonů blaženosti, ale také posílí imunitu a rozpumpuje srdce lépe než sport. Lidé mající ráno sex jsou podle britské studie výrazně zdravější a šťastnější než ti, kteří si po probuzení dají pouze hrnek kávy a snídani.

Ale lidé provozující sex hned po ránu mají podle výzkumů také mnohem zdravější vlasy, nehty a pokožku.

„Kdo má sex ráno, tomu se uvolní do těla oxytocin, hormon dobré nálady a sociální připoutanosti, který párům dopřává pocit lásky a propojení po celý den,“ tvrdí doktorka Debby Herbenicková z USA, která studii expertů z Belfastu komentovala.


Precizní výklad karet, spolehlivé prognózy do budoucna!
Kartářka Elena

Po ranním sexu se nevylévají do krve jen hormony, ale přibývá také protilátek imunoglobulinu IgA. Sex navíc prospívá srdci a cévám a snižuje riziko infarktu a mrtvice.

„Sex po ránu je stejně zdravý, jako když si zaběháte či se projedete na kole,“ dodává Herbenicková.

TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat