Hračky, které odbourávají stres. Pořiďte si je i do kanceláře

05.03.2019 | Finance

Kdo si hraje, nezlobí… a také není ve stresu. Ne nadarmo se prodávají všemožné hračky, které spolehlivě zabaví vaše prsty, když jste napjatí. Mohou být dokonce skvělými pomocníky při odvykání kouření nebo jiných zlozvyků. Některé z nich jsou velmi nenápadné, a proto je můžete schovat do kapsy a vzít si je například i na firemní poradu.

Oblíbený spinner

Malá věcička, která nedávno obrátila svět naruby. Jde o plastovou nebo kovovou hračku, většinou trojúhelníkového tvaru, která má ložiskovou osu, okolo které se celý předmět otáčí. Spinner uchopíte mezi palec a ukazováček právě v jeho středu a roztočíte jej. Budete se divit, na jak dlouho vás podobná „blbůstka“ dokáže zabavit.

Antistresový míček

Antistresové míčky mohou mít více podob. Některé jsou pěnové, jiné obsahují velmi jemný písek, díky kterému lze míček tvarovat, existují ale také verze gelových balonků, které jsou umístěné v síťce a při jejich mačkání vytváří zajímavé bublinové efekty. Jde o poměrně starou a rozšířenou záležitost, přesto je to spolehlivý pomocník, který vás zbaví stresu a úzkostí. Vejde se do kapsy a k jeho používání vám postačí jedna ruka. Můžete jej tedy bez problémů vzít kamkoliv s sebou. Můžete si jej dokonce jednoduše vyrobit doma. Postačí vám k tomu obyčejný nafukovací balonek, trychtýř a jako náplň hladká mouka.

Masážní metlička

Známá a populární metlička z tenkých drátků slouží především k masírování hlavy. Tenké drátky obejmou vaši hlavu a za pomoci rytmických pohybů navodí velmi příjemné a uvolňující pocity. Účinně působí proti stresu, úzkosti, podrážděnosti nebo nespavosti a při bolestech hlavy.

Zenová zahrádka

Je to nejen krásná dekorace na váš pracovní stůl, ale také účinná zbraň proti stresu. Jde o malou keramickou mističku, která je naplněna jemným pískem, do kterého miniaturními hrabičkami, které jsou součástí sady, vytváříte obrazce. Je to taková elegantnější forma čmárání na papír, které například při telefonování praktikuje kdekdo.  Mističky mohou být i větších rozměrů, aby se do nich, kromě písku, pohodlně vešel i květináč s malou rostlinkou. Poté je zenová zahrádka skutečnou chloubou vašeho pracoviště.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat