V kanceláři nemusí být jen nuda. Její vybavení ovlivní i váš pracovní výkon

25.09.2019 | Finance

Napadlo by vás, že vybavení vaší kanceláře a především věci, jež máte přímo na pracovním stole, mohou ovlivnit váš pracovní výkon? Je to tak. I proto se tolik firem dnes soustředí na to, aby svým zaměstnancům prostor, ve kterém pobývají často i více než předepsaných 8,5 hodin denně, zpříjemnily. Mnohé ostatně můžete udělat i vy sami! Třeba tím, že svůj stůl vybavíte kancelářskými pomocníky, kteří vám usnadní práci, ale ještě září barvami. K těm patří i elektrická sešívačka Leitz New NeXXt WOW. Jak se osvědčila našim testerkám? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Kancelář pro práci i radost

Jak by vlastně měla taková kancelář pro produktivně strávený pracovní den vypadat? Především by měla být světlá, měly by v ní být živé rostliny, možnost někde si chvíli posedět a neměla by vám způsobovat zdravotní obtíže (k těm patří například bolesti zad kvůli nevhodné kancelářské židli nebo slzící oči v důsledku nesprávného postavení monitoru apod.).


Barvy dokáží nejen pomoci s pracovním výkonem. I proto Leitz nabízí vybavení v zářivých odstínech. Díky nim budete v kanceláři zkrátka rádi.

Abyste se v práci cítili opravdu dobře, chce to mít také uklizený stůl. Neznamená to samozřejmě, že by měl být zcela prázdný! Naopak je vhodné, pokud na něm máte nějaký osobní předmět (fotku rodiny, hrneček na kávu, co vám daly děti k narozeninám, orchidej od manžela...). A neškodí ani kancelářské potřeby, jež potřebujete mít nejen neustále po ruce, ale které se navíc stanou i skvělým doplňkem na vašem stole.

Sešito rychle a pohodlně

A právě posledně jmenované splňují produkty z řady Leitz New NeXXt WOW. Naše testerky mohly nejen v prácii vyzkoušet úžasnou elektrickou sešívačku, která nejen zvládne spoustu práce za vás, ale vybrat si ji můžete z mnoha zářivých a optimistických barev, takže bude lahodit i vašemu oku. Jak s ní byly testerky spokojené?

Skvělá sešívačka, která předčila má očekávání. Nejprve jsem ji vyzkoušela doma a poté jsem si ji vzala do práce. Jelikož pracuji v kanceláři, denně sešívám spoustu dokumentů. Nejvíce jsem se sešívačkou zatím sešívala 5 listů a zvládla to úplně bez problému. Krásné neokoukané barvy jsou dalším velkým plusem sešívačky - já mám metalicky modrou. Ze sešívačky je nadšená i moje kolegyně, která si prý napíše o jednu takovou Ježíškovi, chválila testerka Lenka151.


Naše testerky oslovily elektrické sešívačky Leitz New NeXXt WOW nejen úžasnými barvami, ale předeším svým výkonem.

„Sešívačku Leitz New NeXXt WOW jsem si oblíbila hned po prvním použití. Moc mi vyhovuje lehké ovládání s minimálním množstvím mé vynaložené energie. Práce v kanceláři se mi "rozzářila" i díky krásné růžové barvě, kterou jsem na testování dostala. Sešívačka je koncipována na max. 10 listů, ale zvládne i 15 - už jsem to zkoušela, napsala testerka paperilla.

„Elektrická sešívačka Leitz New NeXXt WOW mě při prvním pohledu nadchla svým úžasným designem. Metalická růžová krásně září na mém pracovním stole mezi hromadami zašedlých papírů. Obsluha je velmi jednoduchá, pevně sesívá až 10 listů, ušetří čas a nebolí ruka z neustálého mačkání. Navíc se ve stejné barvě dají dokupovat další kancelářské doplnky, např. děrovačka nebo pořadače, přidala se testerka Iivvaannaa.

„Sešívačku musím velice pochválit! Na první pohled zaujme krásný moderní design a třpytivá barva (mám zelenou). Funguje na 4 baterie a obsluha je snadná. Stačí vložit papíry a těmi lehce na sešívačku zatlačit. Zatím se mi nestalo, že by sponka neprojela skrz, což se u obyčejné manuální někdy stává. Je to krásný pomocník do mé pracovny! Doporučuji všem, kteří mají rádi moderní a funkční vybavení, nešetřila chválou testerka Page007.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat