Zásady úspěšného sázkaře

09.03.2021 | Finance

Zkušeným sázkařem se nestanete ze dne na den, na tom je třeba pracovat a vědomě se řídit profesionálními zásadami pro úspěšné sázení. Těm, kdo na sobě dostatečně pracují a s odhodláním se posouvají ke svému cíli, se to daří více než těm, kteří sázejí podle nálady a neřídí se žádnými pravidly. Vyznáte se například ve sportu, sledujete vypsané zápasy a myslíte to se sportovním sázením vážně? Přečtěte si naše rady a tipy, bez kterých se profesionální sázkař neobejde.

Veďte si záznamy a pravidelně vyhodnocujte

To je naprostý základ pro každého sázkaře, nehledě na typ sázky. Cílem je neztratit kontrolu a poučit se z chybných kroků. Nesázejte nazdařbůh podle nálady a aktuálních impulsů, veďte si záznamy a pravidelně analyzujte vaši úspěšnost. Univerzální doporučení na konkrétní formu záznamů neexistuje, každý si musí přijít na tu svou, která mu vyhovuje. Bez zpětného vyhodnocování nebudete vědět, kolik už jste vsadili sázek, s jakými úspěchy v čase, jaký je průměrný kurz vsazených betů, kolik jste už vsadili peněz, kolik jste vyhráli, jaký je váš průměrný vklad, zkrátka jak si celkově vedete. Jen blázen by opakoval dokola stále stejnou chybu, když se z ní může poučit a příště být úspěšnější. Pokud neznáte odpovědi na výše zmíněné návodné otázky, je to jasný signál, že je potřeba ve vašem přístupu něco změnit.

Držte tempo a sledujte aktuální dění

Pokud to se sázením myslíte vážně a chcete se mu věnovat ve větší míře a pravidelně, je nutné držet palec na tepu doby a srovnat s aktuálním děním krok. Věnujte sázení odpovídající úsilí průběžně, zejména když se daří, protože nikdy nevíte, kdy se obrátí karta budete mít neúspěšnou bilanci. Neustále vyhledávejte nové příležitosti k sázení a pečlivě sledujete nabídku a výhody u jednotlivých sázkových společností. V rámci konkurenčního boje se totiž jednotlivé sázkové kanceláře předhánějí a nabízejí zajímavé bonusy pro nové i stálé klienty. Sledujte i nové sporty v nabídce a poslední dobou čím dál populárnější e-sport.

Stanovte si přiměřený bankroll

Ve světě sázení je to poměrně zaběhnutý pojem – tzv. bankroll označuje sumu peněz, jakou máte na sázkařskou činnost vyhrazenou. Nemusí to nutně znamenat stejnou částku, jakou máte uloženou na svém sázkařském účtu jako spíše to, kolik peněz celkem jste ochotni riskovat a vsadit. Vždy o adekvátním bankroll uvažujte v širším kontextu – kolik peněz jste si vyčlenili na sázení a kolik peněz máte zabezpečeno z vašeho hlavního příjmu nebo i těch vedlejších. Sázky vyšších částek a s nimi spojené výkyvy sázecího banku ustojíte o to lépe, o co jste celkově lépe zajištěni ze všech možných zdrojů. Sázení není stabilní prostředí, naopak musíte za chodu reagovat na spoustu změn a nových faktorů, takže i s dodržením pravidla o poměru mezi objemem sázek a celkového banku prostě zažijete výkyvy nahoru a dolů. Nikdy byste se při pohledu na domácí finanční situaci neměli ocitnout pod neúměrným psychickým tlakem a ohrozit se na tak na existenci. Tzv. bankroll management je samostatnou kapitolu ve vzdělání a zkušenostech sázkařů.

Ministerstvo financí varuje: Účast na hazardních hrách může vést k závislosti! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardních hrách.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat