Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středu, díl 1983)

27.04.2011 | Seriály

Bedřich si bude muset přiznat, že vztah s Lucií už zdaleka není taková idylka, jak si představoval. Lucie se po včerejší hádce vrátí domů až nad ránem značně společensky unavená. Franta tohle její extempore pro tentokrát ani nebude řešit, protože bude mít plnou hlavu mámina příjezdu z lázní... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Zuzana se vrátí odpočatá a plná energie. Hned se domluví s Aničkou, že si vezme obě děti k sobě, aby Anička mohla vyrazit na rande s Tesaříkem. Zatímco ty dvě budou jen zářit, u Bedřicha a Lucie bude pořádně husto. Bedřich na Lucii uhodí, kde a s kým byla v noci a co všechno vyváděla. A to, co od ní uslyší, se mu rozhodně líbit nebude. Jak se s touto novinkou vyrovná? Jak ji bude řešit? A jak samotná Lucie?

Pavla si bude brzy ráno balit v Lumírově bytě své věci, protože dnes se vrací z Ukrajiny jeho manželka. A protože jí bude jasné, že by se Lumír k žádnému zásadnímu kroku ohledně pokračování jejich vztahu nerozhoupal, uchýlí se k malé lsti. Nenápadně to na Světlanu narafičí tak, aby se hodně brzy dozvěděla o manželově nevěře i kde k ní došlo. Přestože Lumír bude během dne pečlivě zahlazovat všechny stopy Pavlina pobytu ve svém bytě, na její rafinovanou past nepřijde. Objeví ji přeci jen samotná Světlana? 


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Vasil se bude i nadále ukrývat v bytě, který pro tento účel Ingrid pronajala. Davidovi ale začne docházet, že se uvázal k něčemu, co se pro něj stává pomalu peklem. Bude si připadat jako pes uvázaný u boudy - stále k dispozici, navíc stále urážen manželem Ingrid. A právě Vasilovy výpady mu už polezou pěkně krkem. K tomu všemu dolehne jak na něj, tak i na Vasila a Ingrid ponorková nemoc ze společných večerů ve třech. Komu rupnou nervy jako prvnímu?

Seriál Ulice (1983) uvidíte ve středu 27. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat