Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1984)

28.04.2011 | Seriály

V pronajaté garsonce nálada houstne každou vteřinou. Otevřený konflikt mezi Davidem a Vasilem bude na spadnutí. A také k němu dnes i dojde, když David nechtěně vpadne do Vasilovy milostné chvilky s Ingrid.. Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Podaří se Ingrid oba kohouty uklidnit, aby celá nebezpečná akce neskončila rychlým fiaskem? Skousne David další Vasilovy invektivy? A co Vasil? Žárlí na Davida, nebo si na něm jen vybíjí frustrace způsobené domácím vězením? Kdo z této trojice nejvíc riskuje?

Světlana bude ráda, že je opět doma. Nadšený Lumír si zase bude pochvalovat, jak se mu podařilo na poslední chvíli odvrátit katastrofu vyvolanou provalením jeho nevěry. Jen Pavla si Světlanin příjezd naplánovala trochu jinak, než jak se pak odehrál. A s touto svou porážkou se rozhodně nehodlá smířit jen tak. Ani Lumírovi jeho pohoda moc dlouho nevydrží. Miller mu dá jasně najevo, že by ho měla začít zajímat trochu víc opět politika. Navíc by měl ve vlastním zájmu co nejrychleji vyřešit Pavliny přemrštěné honoráře za její služby vyplácené z radniční kasy. Jenže právě o tomhle tématu Pavla nebude chtít s Lumírem diskutovat ani minutu, zvláště po Světlanině návratu. Prosadí si Pavla zase svou? Bude kvůli ní Lumír riskovat nejen své manželství, ale i politickou kariéru?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Marta Seidlová se rozloučí s Mikiho třídou dost ojedinělým způsobem – prohodí si role se svými studenty. Nejvíc se pohrne ke slovu samozřejmě Jirka. To Martu trochu vyděsí, protože si živě představí, co od takového výlupka čekat. Jenže Jirka překvapí jak ji, tak i celou třídu něčím naprosto nečekaným. Čím? Co na jeho etudu před tabulí Marta řekne? A co spolužáci, zejména Miki? Prolomí se mezi těmi dvěma bariéry a začnou spolu kamarádit jako dřív, nebo to mezi nimi ještě víc zhoustne?

Seriál Ulice (1984) uvidíte ve čtvrtek 28. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:27
307 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:20
141 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:16

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat