Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 2000)

20.05.2011 | Seriály

Zatímco Pavla by svůj vztah s Lumírem ráda posunula dál, on ho chce co nejrychleji vrátit do stadia před Světlaniným odjezdem na Ukrajinu. Když se spolu sejdou, aby si vše vyříkali, Lumír Pavle předestře svou vizi. S tajnými schůzkami v hotelu počítá i nadále, ovšem do společnosti spolu nebudou chodit ani náhodou... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Naštvaná Pavla mu dá rázným prásknutím dveří najevo, co si o tom myslí. Svého záměru se ale jen tak nevzdá. Když to nejde po dobrém, rozhodne se na Lumíra přitlačit pěkně rafinovaným způsobem… Jak Pavlino sladké tajemství přijme Lumírova matka? Co všechno se od synovy milenky dozví?

Pepan se od příchodu Blaženy a Jiřinky domů nezastavil. Blažena bude pokračovat ve zdánlivě nemožné přeměně nezodpovědného Pepana ve vzorného tatínka. Vydatné podpory se dočká od Simony, která nastudovala všechnu dostupnou literaturu a mohla by si z fleku otevřít poradnu pro maminky. Největší divy bude dělat s novopečeným otcem ale samotná Jiřinka. Pepan se po noční směně u kočárku vypraví na Blaženino přání se svou dcerou ven, aby byla také trochu na čerstvém vzduchu. Jenže hned první Pepanova spanilá jízda z kočárkem se trochu zvrtne. Ota totiž svého parťáka přesvědčí, že Jiřinka může klidně spát v kočárku před hospodou, zatímco oni stihnou malé osvěžení v lokále. Tam však po chvíli přiletí rozběsněná Blažena, která si Pepanovu vycházku s dcerou představovala úplně jinak… Co bude pro Pepana největším trestem? A kdo mu v této prekérní situaci pomůže?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Míša je po odmítnutí Mikim jako vyměněná. Její truchlivá nálada přesně odpovídá nátuře nového spolužáka Alexe, jenž se uzavřel ve svém emo světě a s ostatními takřka nekomunikuje. Komunikační problémy ale budou řešit i Seidlovi. Zatímco Miki odmítne s rodiči probírat svou známku z matiky, Libor nebude vidět jediný důvod, aby byl v kontaktu s Karolínou. Opravdu ho její další osud a zdravotní stav jejího dítěte nezajímá? A jak na tom ti dva vlastně jsou? 

Seriál Ulice (2000) uvidíte v pátek 20. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat