Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 2001)

23.05.2011 | Seriály

Nyklovou tíží Pavlino tajemství. Od pátku si dělá těžkou hlavu z toho, co všechno by se mohlo kvůli Lumírově záletu a nemanželskému potomkovi s blonďatou učitelkou angličtiny odehrát. Bude mít docela oprávněnou obavu, že se klidu asi jen tak nedočká... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Nyklová to nakonec nevydrží a zajde si to s Lumírem vyřídit přímo na radnici – přesně jak Pavla předpokládala. Ta se pak uvolí ke schůzce s Lumírem, aby si vyjasnili další kroky. Když jí ale nastávající tatínek předestře svůj způsob řešení jejího těhotenství, ani trochu se jí to líbit nebude... Co se od Lumíra dozví? A kvůli čemu půjdou na Nyklovou mdloby?

Krausovým dělá stále starosti Míša. Po nešťastné události s básní pro Mikiho se všech straní a nekomunikuje. Dokonce ani s Janou nechce mluvit, spíš se jí snaží vyhýbat, jak to jen jde. Ale pro jednoho člověka úsměv a pár slov přeci jen najde. Do noty si kápne s novým spolužákem Alexem. V jeho emo pohledu na svět najdou společnou řeč docela rychle... Opravdu už Míšu přestal Miki naprosto zajímat? A jak Alexe přijímají ostatní spolužáci?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Mezi Karolínou a Igorem je všechno zlé zažehnáno. K dokonalé idylce chybí jen to, aby chlapeček začal přibírat a všichni mohli být spolu doma. Igor by si syna i Karolínu nejraději odvezl ihned, ale sestra mu naznačí, že vše úplně v pořádku ještě zdaleka není. Karolína je příliš labilní na to, aby mohla mít dítě stále u sebe. O odchodu domů proto nemůže být ani řeč. Jak psychicky labilní Karolína přijme diskrétní informaci doktora Čermáka, že se objevily jisté nesrovnalosti v krevních testech jejího syna?

Seriál Ulice (2001) uvidíte v pondělí 23. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat