Ordinace v růžové zahradě 2 (206) - Tohle není konec!

26.08.2010 | Seriály

Nové příběhy oblíbených hrdinů. Na Viktora Hofmana jsou všichni krátcí. Jindřich kvůli němu krachuje a Vladimír dostane výpověď.

Monika má svůj sen – přimět Míšu, aby si oblíbila Dalibora. Snaží se ty dva sblížit, jenže dcera jí dává najevo, že nestojí o nikoho jiného než o tátu. A ten toho umí využít. Sjedná si schůzku s Viktorem Hofmanem a přesvědčí ho, aby mu závazně slíbil místo lékaře. Monika a Dalibor jsou z toho přešlí. Mezitím se do otevřeného boje s ředitelem pustil Pusenský. Redaktorce místních novin sdělí interní informace, které naznačují Hofmanovy nekalé ambice. Naneštěstí má ředitel ještě eso v rukávu, a tak Pusenskému jeho záměr nevyjde. Ale Hofman nic neodpouští. Dalším v řadě, kterému nový manažer podrazí nohy, je Jindřich. Všechny své peníze vložil do chystaného projektu urgentního příjmu. Zakázku si pojistil několika úplatky, ale na ně nebere Hofman žádný ohled. Vypadá to, že Jindřich je na mizině. Čestmír Mázl je třetím, kdo se s ředitelem pustí do křížku. Jde si k němu stěžovat kvůli snížení nástrojového vybavení sálu. Vše překvapivě vyvrcholí tím, že dostane nabídku na místo náměstka ředitele. Vezme jej?

Ordinace v růžové zahradě 2 (206) - Tohle není konec! ve čtvrtek 26. srpna 2010 od 20:00 na Nově.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:31
195 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat