Ordinace v růžové zahradě 2 (208) - Hoří!

07.09.2010 | Seriály

Nové příběhy oblíbených hrdinů. Jindřich si chce zachránit kůži podvodem. Mázl v zájmu dobré věci obejde Hofmanovo nařízení a hrozí mu komplikace.

Ota Kovář nedbá na to, že Monice ničí život. Dalibor odmítá přistoupit na potupný režim, kdy se musí s Monikou scházet, když Ota slouží v nemocnici. Zařekne se, že k ní nevstoupí, dokud Ota bude mít klíče od bytu. Viktor Hofman tajemně povolá do nemocnice Bělu. Vyjde najevo, že chce, aby ošetřila jeho vnučku, která trpí Crohnovou chorobou. Sblíží je to a Eduard má o důvod víc k žárlivosti.

Gábina se snaží plánovat společnou budoucnost s Lukášem Benešem, jenže ten dává najevo, že to není jeho aktuální téma. Je z toho hádka. Čestmír jako zástupce neuposlechne Hofmanův příkaz a dostane se s ním do konfliktu. Hofman jeho argumenty nevezme a dá mu poslední varování: Ještě jednou, a Mázl letí.

Jindřich sice nekývne na nabídku Rudovského, ale vymyslí jiný plán. Sám si zapálí sklad, ve kterém má drahé stavební stroje. Jenže neví, že v něm přespává jeho zaměstnanec Vasil. Vendy začíná tušit, že všechno je jinak a že Jindřich rozhodně není hrdina. Navíc je otázka, jestli na podvod nepřijde pojišťovna. Pak by mu hrozil i kriminál...

Ordinace v růžové zahradě 2 (208) - Hoří! uvidíte v úterý 7. září 2010 od 20:00 na Nově.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:31
195 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat