Chcete si užít sex? Pak na tohle zapomeňte

Po několika letech aktivního sexuálního života má každý v zásobě spoustu historek o nejrůznějších faux pas, k nimž v posteli došlo, a která nebyla právě nejpříjemnější. Nechcete-li se stát hlavními „hrdiny“ podobných příběhů, na některé věci v posteli zapomeňte.

Takže jakým zabijákům sexu se vyhnout a jaké zásady dodržovat?

12hodinové pravidlo

Celkem férové pravidlo, které občas porušují hlavně muži. Takže, milí pánové, pamatujte si, že do pusy nepatří nic, co nebylo v posledních 12 hodinách ve sprše. Samozřejmě to platí i pro ženy.

Použité kondomy v koši

Jste-li jako žena single a máte více sexuálních partnerů nebo si užíváte s vibrátorem, nezapomeňte pravidelně vysypávat koš. Tu správnou náladu totiž určitě neprobudí pohled na použité kondomy v koši.

Předstírání

Nikdo nemá rád, když mu jeho protějšek lže. Takže, proč lhát při sexu? Když zkrátka k něčemu nedojde, tak k tomu prostě nedojde. Neměla byste se cítit provinile a všemožně to skrývat.

Ponožkové pravidlo

Opět většinou pánská doména. Když už jste nazí, tak buďte nazí úplně, což znamená sundat i ponožky! Jednak to nepůsobí příliš esteticky, jednak se může stát, že při nějaké zajímavé hře skončíte přivázaní k posteli s ponožkou v puse – tou ponožkou, ve které jste se potili celý den.


Je vám nevěrný? Chcete to zjistit?
Citlivé poradenství! Kartářka Terezie

Záměna jmen

Znáte ty scény z amerických romantických komedií, ve kterých při milostné scéně vykřikne hlavní ženská postava jméno hlavní mužské postavy, která se však ve zmíněné scéně vůbec nenachází? Tak věřte, že se to stává občas i v reálném životě a hodně těžko se taková záměna jmen vysvětluje. Navíc si můžete být jisté, že stoprocentně zabije náladu.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat