10 věcí, které dělá každý zamilovaný muž

Je do vás doopravdy blázen? Pak se to pozná podle několika maličkostí, jež mu najednou - společně s vámi – vstoupily do života.

Jak se chová opravdu zamilovaný muž?

1. Během dne od něho dostanete spoustu SMS

Jakmile vám brnkne mobil, je jasné, kdo vám napsal. Flirtování po telefonu beru muži mnohem vážněji než ženy.

2. A o noci ani nemluvě

Pokud byl zvyklý spát třeba 7 hodin denně, teď na něco takového nemá ani pomyšlení. Protože i když jste se rozloučili před pár hodinami, ještě vám před spaním zavolá. Protože mu chybíte.

3. Dává vám najevo, jak moc mu chybíte

A nejen těmi SMS zprávami nebo telefonáty, kdykoli nejste spolu. Dokonce vám to i přizná do očí. A nemyslete, to je pro muže důležitý mezník.

4. Dotýká se vás

Tedy ne při milování, ale jen tak, nevinně. Třeba kdykoli procházíte kolem něj. Taková jemná pohlazení (nebo poplácání) jsou zcela přirozená a neplánovaná. Mnohdy si je muž ani nevybaví (zato my ano).

5. Rád se mazlí

A když už jsme u dotyků, nelze opomenout mazlení. Třeba po milování. Nebo na gauči u televize. Zkrátka nic sexuálního, prostě mazlení. Mimochodem, není pravdou, že ho muži nemají rádi. Naopak!

6. Pomáhá vám

A to aniž byste si o pomoc musela říct. Prostě to nádobí utře, sám od sebe vám vezme nákupní tašky a (ano, po nějakých 5 letech) začne dávat prkénko na toaletě dolů.

7. Naslouchá vám

Zajímají ho vaše potíže, ale i radosti. A kdykoli vše rád vyslechne. Nejde jen o to, že slyší, co říkáte, ale opravdu naslouchá a čte mezi řádky.

8. Škádlí vás

Vždyť to znáte – co se škádlívá, rádo se mívá. Staré rčení, ale dodnes pravdivé.

9. Hlídá si vás

A má o vás starost. Ochranitelský pud je u muže velmi silně vyvinut. Ovšem o ženu, na níž by mu nijak zvlášť nezáleželo, by se tak nestrachoval. Zatímco vy máte pocit, že vás občas kontroluje až moc, on se jen ujišťuje, že jste v pořádku.

10. Dává vám lásku najevo

Jinými slovy se cítíte milována. Ženská intuice je silná a přetvářku by rozhodně odhalila. Každý muž své city projevu jinak, ale pokud máte z jeho chování silný pocit, že vás opravdu miluje, jistě to bude pravda!






Celkem 27 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat