Kolik žen opravdu má mnohonásobný ORGASMUS?!

01.10.2015 | Sex a vztahy

Ženy chtějí sex stejně často jako muži a navíc deset procent z nich si užívá pravidelně mnohonásobné orgasmy, což jim jejich milenci můžou jen závidět. Moderní ženy sex milují stejně jako penis nosící protějšky a pětasedmdesát procent příslušnic tohoto pohlaví by mělo rádo sex třikrát týdně. Vyplývá to z průzkumu společnosti provozující mobilní aplikaci Kindara.

Tato aplikace má ženy informovat a poučovat o tom, jak si hlídat svou plodnost, jak zjistit nejplodnější dny během menstruačního cyklu a co dělat pro to, aby zvýšily šanci na početí dítěte, či se naopak vyhnuly nechtěnému těhotenství.

O mužích se tvrdí, že myslí na sex neustále. Šestkrát týdně ho však chce také celých třináct procent žen. Více než každá desátá. Sedm z deseti žen dosáhne orgasmu při každém sexu, deset procent zažije mnohonásobný orgasmus, asi tři procenta žen neznají orgasmus vůbec.

Z průzkumu mezi pěti stovkami uživatelek aplikace také vyplývá, že třiapadesát procent z nich nemá sex tak často, jak by si přálo.

Na sex mužů i žen působí negativně stres moderní doby. Osm z deseti žen přiznává, že jim různé životní situace a podmínky komplikují milování. A nejčastější příčinou problémů je právě stres. Další potíží je pak nesprávné načasování libida s partnerem. Když má chuť žena, nemá muž, a naopak.

„Třiapadesát procent, tedy více než polovina, žen souhlasí, že pro dobrý sex je naprosto nezbytné emoční propojení s partnerem, teprve na druhém místě je předehra, která získala ve významnosti pro kvalitní sex necelých čtyřiadvacet procent,“ tvrdí mluvčí aplikace Kindara Hayley Thomasová.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat