Kde se ho dotýkat, aby roztál? Těchto 9 erotogenních míst na penisu nehledejte!

I když se zdá, že penis je středobod všeho - a ve své podstatě to tak i je -, není od věci od něj odskakovat. Proč? Muži prožívají mnohem uspokojivější potěšení, když se jejich milenka určitý čas věnuje dráždění jiných erotogenních zón. Staráte se o tyhle?

Muž dosáhne orgasmu téměř vždy pomocí dráždění mužského pohlavního údu. Jenže sexuální napětí vyvolá i něco jiného než tahání za pytlík. Které erotogenní oblasti jsou tak trochu přehlížené?

1. Vlasy

Většina mužů má ráda, když jim žena zajede prsty do vlasů, nebo je jemně škrábe nehty. (I plešatí muži vítají hlazení a líbání na lysině, ať to zní jakkoli úchylně nebo „mateřsky“.) Najdou se i tací, kteří vyžadují stimulaci pro pokročilé.

„Měla jsem románek s jedním takovým, který čas od času vyžadoval, abych mu vlasy cucala. Je fakt, že si na nich zakládal a nikdy se nestalo, že by je měl třeba mastné. Pak bych do toho nikdy nešla,“ přiznává čtenářka Zuzka. Ale jinak se není čeho bát.

Masáž pokožky hlavy uvolňuje napětí a pomáhá při tvorbě těch správných hormonů dobré nálady, jako je dopamin nebo serotonin. Prostě relax po práci…

2. Úhel mezi čelistí a bradou

Ohryzek, také nazývaný jako Adamovo jablko, je u mužů výrazný. A je vodítkem při hledání dalších citlivých míst. Oblast po jeho stranách totiž patří k sexuálně vnímavým oblastem. Líbání, sání, přejíždějí prsty, mívá dobré výsledky, tak až příště nebudete vědět, co s prsty, „odložte“ si je do úhlu mezi čelistí a bradou a vtiskněte jim trochu hravého života.

3. Dlaň

Jedna má asi 40 tisíc nervových zakončení, což v překladu znamená, že si vyloženě žádá ústní hrátky. „Můj manžel miluje, když mu rozevřu dlaň, začnu ho líbat a na prstech naznačuji, co později budu dělat s jeho penisem. Je pak úplně mimo,“ popisuje Klára. (Ehm, být „mimo“ se může před Vánoci docela hodit. Líbejte dlaně a pak společně vyrazte na nákupy.)

4. Uši

Líbání lalůčků, kolem uší, něžné tahání, ožužlávání a naléhavé dýchání, tedy stimulace jednoho ze smyslů – sluchu. To je kombinace, které málokterý odolá. Proč? Hodně mužů řadí uši k vnímavým a citlivým oblastem, takže jejich drážděním určitě nic nezkazíte. Jestli narazíte na nějakého, který hýčkání uší odmítá, jedná se o vzácnou výjimku.

5. Svalstvo na zádech

Když se postavíte za svlečeného muže nebo ho položíte na břicho a v obou případech mu začnete masírovat záda, co se stane? S velkou pravděpodobností začne slastně sténat. Hnětení zad nejen uvolní, ale i nastartuje kdejakého samce. Zaměřte se zvlášť na místo nad zadkem, tedy křížovou oblast. A pak jděte níž.

6. Zadek

I hýždě mají bohaté zásobení citlivými nervovými zakončeními, proto jejich laskání ústy, jazykem či prsty muže dostává do rauše. Co se týče řitního otvoru, je třeba postupovat opatrně. Tato oblast je ještě stále pro hodně mužů tabu, protože kdekdo si ji mylně spojuje s homosexuálními hrátkami. Pravda je taková, že pánům se dráždění této oblasti líbí, ale ještě o tom neví… Pakliže máte odvahu, pátrejte po perineu, tedy anatomické oblasti mezi varlaty a šourkem.)

7. Prsní bradavky

Mužské prsní bradavky vykazují stejně variabilní citlivost jako ty ženské, což znamená, že Karlovi pouhé fouknutí na hroty způsobí erekci, kdežto Tomáš může na hrudi nosit kolíčky, a přesto to s ním ani nehne. Je důležité nemyslet, ale vědět, a nejdřív zjistit, do jaké kategorie ten který partner patří. Obecně ale platí, že jakákoli stimulace bradavek je minimálně příjemná.

8. Varlata

Při pohlavním vzrušení mají tendenci se zvětšovat. V tomto vzrušeném stavu uvítají jakoukoli pozornost. Zkuste obejmout jejich horní část palcem a ukazováčkem, nebo je sevřít do dlaně a jemně zatáhnout. Ve vteřině bude váš…

9. Nohy

Jedno chodidlo má asi 70 tisíc nervových zakončení. Je třeba k tomu něco dodávat? Masáž, hnětení, tlak na určité body. „Takovou předehru si dám líbit. Akorát je docela problematické najít ženu, která z kontaktu rukou a nohou nedělá vědu,“ tvrdí čtenář Pepa, který evidentně ještě nenatrefil na tu správnou.

A jak to máte vy? Věnujete se i méně známým erotogenním oblastem, nebo jdete rovnou k věci?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat