Lolitkám odzvonilo. Muži chtějí při sexu padesátnice!

Žádné silikonové pětky ani tvrdší zacházení. Manžel čtenářky si libuje ve sledování porna se staršími ženami. Co to znamená? Chce snad, aby jeho žena „stárnula rychleji“? Odhalení je zapeklitější!

„Manžel nevymazal historii v počítači a já díky tomu přišla na to, co ho v pornu zajímá. Našla jsem několik videí se staršími ženami okolo čtyřicítky a výš. Vůbec to nechápu. Mně je 31, jemu o dva roky víc. Nemá snad nějakou úchylku na starší?“ ptá se čtenářka Zuzka, která se vdávala teprve loni, a to po tříleté známosti. Má se o svůj milostný život bát?

Maminy jako symbol erotiky

Kde kdo je ujetý na nohy, punčochy, nebo třeba prsa… Jistá, a poměrně velká, skupina lidí preferuje starší ženy označované termínem MILFky, což je zkratka pro „matka, se kterou bych rád souložil“ (slušně řečeno, originální výraz nelze publikovat). Mimochodem, výraz „máma“ je podle gigantického neslušného serveru Pornhub nejpopulárnějším slovem ve světě dospělých. A proč vlastně?

V duchu školních lavic

Sociální psycholog Justin Lehmiller z americké univerzity Purdue na základě svých poznatků uvádí, že sledování starších žen při sexu většinou znamená, že muž v rámci masturbačních aktivit experimentuje, nebo v reálu touží po vyzrálé, sebevědomé a zkušené milence, která může hrát roli učitelky a převzít tak kontrolu nad situací.

Relax v podobě zřeknutí se odpovědnosti

Obvykle tato (často i dočasná) preference nesouvisí se stářím jako takovým (významná erotická náklonnost vůči starým osobám nazvaná gerontofilie není příliš běžná) nebo s vlastními matkami, jak je někdy uváděno, a proto je termín MILF, tedy „soulož s matkami“ nepřesný a zavádějící. Pouze ve výjimečných případech muž tíhne ke zralým milenkám z důvodu společných rysů s biologickou matkou, která v něm vyvolává pocit důvěry a bezpečí. To je ale poměrně krajní možnost.

Pojď blíž, hošánku

Zuzčin manžel pravděpodobně touží dostat se do submisivní (podřízené) role a chce, aby si jeho partnerka vyzkoušela dominantní chování s pečujícími prvky. Možná, že je Zuzka při sexu moc laxní a vždy nechává svého manžela řídit průběh pohlavního styku.

On proto ve skrytu duše chce zažít pravý opak a sní o tom, že ho milenka vyloženě zažene do úzkých svými provokacemi a ohněm v těle. V každém případě se nejedná o nějakou vadu. Tenhle manžel fakt není rozbitý.

Lehmiller tvrdí, že je vlastně fajn, když muži sní o sexu se starší ženou už jen proto, že mnoho lidí má zkreslený pohled na rodičovství, manželství a stárnutí. „Je hezké, že žijeme ve světě, kde i starší generace vyvolává erotické představy. Vnímám to jako pozitivní věc,“ dodal ve svém prohlášení. Tak zlé to tedy nebude.

Pochopitelně platí, že pokud by tíhnutí k pornu se staršími narušovalo obyčejné žití a významně ovlivňovalo chod sexuálního života, je vhodné navštívit sexuologa a individuálně se poradit, co dál. Nejdřív ale, pokud máte stejný problém, vytaste zbraně těžkého kalibru.

* Sveďte partnera mimo ložnici.

* Masturbujte před ním a ukažte mu, jak pozitivně vnímáte hodnotu svého těla a umíte s ním zacházet.

* Aspoň občas zahajte sex jako první a vyloženě si užívejte svoji nadvládu. (Dělat se bude pouze to, co chcete vy.)

* Dávejte najevo, jak dobře vám dělá milencova přítomnost a nedělejte vědu z jeho případných selhání typu předčasná ejakulace a podobně. (Dokončit se přece můžete sama, no ne? MILFKa není hysterka.)

* Nebojte se radit a udělujte výchovné lekce. Pokládejte jeho ruce do míst, kde je vám to příjemné a ukazujte, co s nimi má dělat.

A co vy, máte zkušenost s preferencí starších žen u mužů vaší generace?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat