Na co musíte zapomenout, když se ze „single“ změníte na „zadaná“

07.01.2016 | Sex a vztahy

Nějaký čas jste byla sama, zvykla jste si na život nezadané ženy. A teď se objevil muž, kvůli kterému se toho všeho ráda vzdáte. Jenže čeho se vlastně vzdáváte?

Přeměna ze „single“ na „zadanou“ je nesmírně radostným procesem. Ale občas zjistíte, že musíte pozapomenout na věci, které se vám na single životě tak líbily (nebojte, stojí to za to!).

A jaké máme na mysli konkrétně?

1. Postel jen pro sebe

Myslíte, že je to nedůležitá maličkost? Vlastně ano, ale stejně vám bude trvat několik nocí, než si zvyknete, že vedle vás někdo leží, možná i trochu chrápe a ještě se s vámi tahá o deku (ale zase máte mazlení a teplo zaručené pokaždé, když budete potřebovat).

2. Naprostá nezávislost

Ano, teď jste dva, už nejde jen a jen o vás. Takže musíte brát ohledy i na svého partnera, naučit se kompromisům (a – nebudeme si nic namlouvat – i ustupování a prohrám). Ale to je malá oběť za štěstí ve dvou, nemyslíte?

3. Kontrola nad vším

Když jste byla nezadaná, měla jste všechno pod kontrolou – svůj život jste si řídila jen a jen vy. A najednou je v něm muž, který se na něm chce také podílet. A tak mu nad ním musíte předat trochu oné stoprocentní kontroly. Chcete dobrou zprávu? Odpadne vám i část odpovědnosti za všechno!

4. Legendární sobotní večery

Dámská jízda s kamarádkami? Tanec v klubu až do ranních hodin? Divadla, kina, koncerty, večírky… Vypadala takhle většina vašich sobotních večerů a nocí? Pak se smiřte s tím, že velkou část z nich strávíte pod dekou u televize. Nic divokého, ale strašně romantického (takže je to vlastně výhra, nemyslíte?).

5. Sex bez následků

Jako „single holka“ jste se možná občas pobavila nezávazným sexem. Proč ne? Nikdy vlastně nešlo o nic jiného než o zábavu. Když se nedařilo, mohla jste mávnout rukou a jít dál. Teď se nezávazný sex proměnil v milování s mužem, o němž jste přesvědčená, že byste s ním ráda strávila zbytek života. A věřte nebo ne, i když to zní jako velká odpovědnost, promění to sex v úžasný zážitek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:01
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:07
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat