7 tipů na žhavé léto. Tyhle maličkosti působí rozkoš!

Už je to tady! A co? Přece léto plné chutí, vůní, laškování a erotiky. A že jí bude! Všichni se chtějí tulit častěji a víc, tak proč to ignorovat? Zahoďte podprsenku i konvence. Tohle je 7 tipů na nejžhavější letní sex vůbec!

Sexuologové i statistiky jasně dokládají, že s příchodem teplého a slunečného počasí stoupá zájem lidí o sex. Hřejivé paprsky totiž působí na jejich psychiku, která je uvolněnější díky hormonům štěstí, mnohdy také zafunguje i nějaká ta sklenička alkoholu vypitá třeba při sobotním grilování. Mezi ty nejdůležitější aspekty a spouštěče vášně však patří odhalená těla. To se pak dějí věci…

Klobouky dolů, jízda začíná!

Sexuologové z britského Birminghamu dokonce tvrdí, že co se týče mužů, tak ti chtějí sex v létě až šestkrát častěji než v zimě! U žen to nejspíš tak horké není, ale i ony krásné počasí milují.

„Nikdy jsem se nad tím nezamyslela, ale když se podívám zpátky, je pravdou, že se s manželem v létě milujeme o dost častěji. Je víc příležitostí, energie i možností,“ vyjmenovává čtenářka Karolína, která potvrzuje závěry výzkumů. „A nejvíc sexu máme v sobotu,“ směje se.

Sezóna laskání, mazlení a veškeré fyzické i psychické stimulace tedy začíná. Jak se navnadit, nenudit i předvést? Využijte sezónních věcí a sáhněte po tom, co vám každý den zpříjemňuje život. Tohle jsou nápady, které musíte zkusit!

1. Ovoce neupravené, na špejli i v kelímku. Ham!

Zmrzlina a ovocné sorbety jsou dobroty, které se kromě toho, že je sníte, dají využít na partnerově těle. Použijete-li je ke hrátkám venku, nebudete řešit ušpiněné ložní povlečení a další věci, které vás obyčejně přes zbytek roku svazují. Prostě jen naberte tu ledovou pochoutku, ozdobte s její pomocí tělo druhého a slízejte. Nic víc. A jen tak mimochodem, lízání nanuku, když je správně provedené, patří ke smyslným zážitkům. Nechte partnera, ať se na vás dívá a předběžně simulujte, co ho čeká večer.

2. Ledová klasika, která nikdy nezklame

Led. Ochlazujte jím milence během sexuální masáže. Pro začátek můžete zkusit přejíždět mraženou kostkou po bezpečné zóně, třeba po ruce nebo čele. Pak si to namiřte přes bradavky, břicho, vnitřní stranu stehen a rozkrok. (Upozornění: Nikdy nepoužívejte suchý led, tedy pevnou formu oxidu uhličitého. Ten by se přilepil k pokožce a spálil by ji.)

Poskytněte partnerovi orální sex s rozdrcenou kostkou v ústech a sledujte, jaký to na něj má efekt. Pravděpodobně erekce trochu poleví, což se hodí v případě, že milý zlatý dosahuje orgasmu předčasně. Chladem ho trochu přibrzdíte, čím prodloužíte sex na maximální možnou dobu.

3. Střídání teplot i ve vedrech

Nejdřív vypijte horkou kávu, líbejte partnera po těle, pak si do úst opět vsuňte kostku ledu a celý postup opakujte, dokud vás bude bavit. Střídání teplot, čili studený a horký vzduch aplikovaný třeba na bradavky nebo přímo rozkrok, k letním hrátkám taky patří. A co je vám po zbloudilých kapičkách?

4. Uvolňující lahvičky s vodou

V rámci zahradního nebo lesního pikniku ve dvou si pohrajte s vodou v tekutém stavu. Jednoduše pod šíji partnera zasuňte nafukovací vanový polštářek naplněný čistou vodou (nebo klasický termofor) a další malinké lahvičky položte na erotogenní zóny milence. Tohle je tip britské sexpertky Lindy Sonntag, která v případě nouze radí použít plátěné pytlíčky s obilím nahřáté v mikrovlnce. Co pak, až partnera zahřejete?

Známá chlípnice radí objíždět pytlíčky položené na těle kostkou ledu nebo nahřátými lžičkami namočenými v oleji. Jak rafinované… (Pak se vystřídejte. Jen ať se protějšek taky snaží.)

5. Smyslné šimrání z přírody

Peří. Jistě znáte ten fantastický pocit, když se vám po těle „proběhne“ nějaké to peříčko. Využijte jeho sílu i při pouhém nakupování ve dvou nebo jízdě k rodičům na oběd. Prostě si nějaké sežeňte a přejíždějte jím po obnažených místech partnerova těla. Stačí nenápadný mžik. Takhle ho po pár hodinách vydráždíte k takové naléhavosti, že neposkytnutí sexu bude znamenat zešílení.

6. Vodník a vodnice

Máte-li možnost, do koutu zahrady nainstalujte (ideálně solární) sprchu. Ta podle mnohých odborníků signalizuje to nejpřirozenější útočiště, kde se dospělý člověk může zrelaxovat, uvolnit se a zašpásovat si. Vzájemně se mydlete a užívejte si pocit, že by vás soused náhodou mohl zahlédnout (zvyšuje to napětí a naléhavost).

7. Když vítr pomáhá

Pravidelně si zapomínejte doma kalhotky. Pro vaši psychiku a uvolnění je to parádní trik. Jestli o něm budete druhému říkat, záleží na vás, nicméně i ta podprsenka je někdy zcela zbytečná. Tak hloupě vás svírá. Nechte ji doma a dopřejte si svobodu. Partner jistě nebude nic namítat. Vždyť se na to těšil celý rok…






Celkem 13 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat