Jakou barvu má dnes vaše spodní prádlo?

Barva spodního prádla může ovlivnit zásadně náladu člověka na celý den. Tvrdí to psycholožka Anjel OBryantová, která se zabývá vlivem barev na psychiku člověka. I když spodní prádlo celý den nevidíme, měli bychom při jeho volbě dbát na správný výběr barvy. OBryantová by si přitom prý nikdy neoblékla spodní prádlo černé barvy.

„Každá barva má své vibrace, každá vibruje na jiné úrovni. Je jedno, jestli ji vidíte, nebo ne, vibrace proniká kůží a celým tělem až do mozku,“ tvrdí OBryantová.

Nejhorší volbou je pak černá barva, protože stejně jako pohlcuje viditelné světlo, pohlcuje i životadárnou energii.

„Černá není nejatraktivnější barva spodního prádla, blokuje energii. Je to věc, kterou nám lidé říkali, aby nám mohli prodat své prádlo, ale z vědeckého hlediska to pravda není, a není to dobré pro vaši energetickou hladinu,“ tvrdí OBryantová.

Psychologie barev je známá už více než sto let. A tak se ví, že sexuální barvou je ta červená. Je smyslná, patří lidem sexuálně náruživým a extrovertním.

Když jde člověk na pohovor, měl by zvolit tmavě modrou. „Je to velmi uklidňující barva, vyjadřuje, že je člověk veliký profesionál,“ tvrdí OBryantová.

Lidem trpícím nespavostí doporučuje bledě modré či bledě růžové pyžamo a povlečení.

Nejhorší jsou černá, šedá a bílá. Černá říká, snažím se tě ovládnout, šedá říká, nikdo mě emocionálně nezajímá, a bílá říká, potřebuji spoustu prostoru,“ dodává OBryantová v rozhovoru pro deník The Mail.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat