V pozici nahoře ženám prolétnou hlavou zajímavé věty

29.09.2023 | Sex a vztahy

Poloha, kdy je žena při milování nahoře, patří hned po misionáři k nejoblíbenějším při sexu. A rozhodně právem! Co si při ní ženy myslí?

Tahle poloha nám totiž dává pocit síly a zároveň zranitelnosti, jsme při ní opravdu aktivní a přebíráme kontrolu. To s sebou ovšem nese i pár myšlenek, které nás při jiných polohách jen tak nenapadnou.

A které to jsou?

„Neměla jsem si přece jen nechat podprsenku?“

Především vnadnější ženy občas zalitují, že si tenhle kousek spodního prádla odložily. Ačkoli muži milují pohled na jejich ňadra, která se při každém pohybu pěkně zhoupnou, při divočejší „jízdě“ žena s láskou vzpomíná na svou sportovní podprsenku…

„Páni, po tomhle budu mít svaly!“

Protože není třeba si nic namlouvat – při poloze na koníčka dostanou zabrat břišní svaly, stehna, hýždě… I když takovéto posilování si nechají líbit i ty z nás, které se posilovně vyhýbají obloukem.

„Takhle se při sexu tváří vždycky?“

Jsme-li nahoře, máme skvělý výhled na partnera (za předpokladu, že sedíme čelem k němu, samozřejmě). A tak si můžeme pořádně prohlédnout, jak se vlastně při milování tváří. Jaký obličej nasadí při vyvrcholení? Hlavně se nesmát nahlas…

„Jsem vážně unavená, nemůžeme se vrátit k normálnímu sexu?“

S onou aktivní rolí, kterou jsme zmínili na počátku a kterou žena „nahoře“ převezme, je spojena opravdová fyzická aktivita. A tak není divu, že občas v půlce zatoužíme zase ležet na zádech a nechat „pracovat“ partnera.

„Ehm, co mám dělat s rukama?“

Je tolik možností, jak v téhle poloze využít ruce. K jeho rozkoši, ke svojí… Prostě improvizujte a dělejte s rukama, co se vám zrovna chce!

„Jak asi vypadají moje vlasy?“

Určitě to znáte z filmů (těch romantických i těch pro dospělé) – je-li žena nahoře, může pohazovat vlasy, nechat je divoce poletovat kolem hlavy, pročesávat je prsty… Přesně tohle muži milují. I když, upřímně řečeno, ne vždycky při tom vypadáme tak elegantně jako herečka ve filmu (no a co!).

„Au, křeč!“

Všechen ten pohyb je občas pro naše tělo (zvláště pokud nejsme zrovna sportovní typ a navíc celý den sedíme v kanceláři) takový nezvyk, že se začne bránit. Třeba křečí ve stehně.

Zdroj: www.allure.com/story/21-women-share-sex-thoughts, www.mensjournal.com/health-fitness/what-shes-actually-thinking-about-during-sex-w440973/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat