Seriál, nebo sex?

31.05.2011 | Sex a vztahy

Co všechno jste ochotná obětovat, abyste nepřišla o další díl svého oblíbeného seriálu? Možná si to ani neuvědomujete, ale třeba patříte mezi ženy, které se kvůli němu vzdají i sexu…

Seriály ovládly naše večery a nenápadně nám řídí život. Prostě jsme na nich závislí. Jenže nic se nesmí přehánět.

Vědci se nad fenoménem seriálů zamysleli a položili si otázku, do jakých oblastí života nám zasahují. A výsledky je překvapily – zjistili například, že plná čtvrtina že vymění oblíbený seriál za sex.

Přibližně 17 % žen účastnících se studie přiznalo, že kvůli seriálu v televizi urychlí nebo naopak posune sex, jen aby nepřišly o další díl, některé sice k milování s partnerem i během vysílací doby svolí, ale vymíní si, že nechají zapnutou televizi, kterou během sexu sledují.

Volný čas i rodina

Řada žen si plánuje podle televizního programu svůj volný čas. Ale zajímavé je, že jen málokterá to přizná. Většina raději namluví například svým přátelům, že s nimi nemůže jít večer ven, než aby narovinu řekly, že s nimi nikam nechtějí, protože večer běží v televizi jejich oblíbený seriál.

Téměř 12 % respondentek výzkumu uvedlo, že jim sledování seriálu přináší mnohem větší uspokojení a potěšení než komunikace s přáteli nebo členy vlastní rodiny.

Tak ruku na srdce – do které skupiny patříte vy?
Do té, jejíž členky vyžadují doma během vysílání jejich oblíbeného seriálu absolutní klid, aby se mohly nerušeně dívat? Nebo jste si žádný seriál neoblíbila natolik, aby vám zasahoval tak výrazně do partnerského, rodinného či společenského života? A už jste někdy vyměnila sledování televize za sex s partnerem?
TIP Bety: Máte partnera i milence? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo zůstat? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru speciál Podvedená.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat