Podvedl vás. Hlavně se snažte vyvarovat následujících chyb

12.11.2019 | Sex a vztahy

Nevěra se v nějaké podobě dotkne života většiny z nás. A i když existuje spousta rad, jak se chovat, odhalíme-li, že nás partner podvedl, každá žena reaguje odlišně.

My vám dnes nebudeme radit, co při partnerově nevěře dělat, spíše se zaměříme na to, co v žádném případě nedělat.

Předstírat, že se nic neděje

Ignorovat partnerovu nevěru se sice může zdát jako nejméně bolestné řešení, ale z dlouhodobého hlediska takové rozhodně není. Právě naopak. Nevěru je třeba řešit, ne ji mlčky přecházet a trápit se!

Vinit sebe sama

Opakujte si – partnerova nevěra není vaše chyba! Je to jeho selhání, ne vaše! Nenechejte se vmanipulovat do sebeobviňování a pochyb o své roli!

Oplatit mu stejnou mincí

Možná budete v pokušení pomstít se nevěrníkovi tím, že si také najdete milence. Pak zbrzděte. Situaci tím nevyřešíte a navíc hrozí, že se budete cítit hrozně i sama ze sebe…

Donekonečna nevěru vytahovat

Pokud se rozhodnete s partnerem i přes jeho „uklouznutí“ zůstat, nepoužívejte jeho nevěru při každé hádce jako konečný a nevyvratitelný argument. Bylo to i vaše rozhodnutí, že jste ve vztahu zůstala.

Uspěchat „ozdravný“ proces

Navzdory předchozímu bodu se ale nenuťte v případě, že ve vztahu pokračujete, k okamžitému „zapomenutí“ partnerovy nevěry. Vyrovnat se s tím, že vás podvedl, chce čas. Nenechte si jej vzít – jen tak budete moci společný vztah opět budovat.

Odmítat pomoc

Pro spoustu párů sice není nevěra konečnou událostí v jejich vztahu, spousta z nich se rozhodne pokračovat společně životem i nadále, ale to neznamená, že vědí jak na to. Nebojte se obrátit na odborníky – párová terapie pomohla spoustě lidí, tak proč ne vám?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat