Intimita sexem nekončí! Jak ji prodloužit?

Zamyslete se. Co s partnerem či partnerkou uděláte poté, co se pomilujete? Políbíte se, otočíte na druhý bok a usnete? A není to trochu škoda? Proč neprodloužit chvíle té úžasné intimity, která mezi vámi panuje! Poradíme vám, jak na to.

Nechme stranou ještě celkem tradiční tulení a mazlení a zkusme se zaměřit na další aktivity, jimž se po milování mohou partneři věnovat a které je ještě více sblíží.

Předehra naruby

Proč milování nezakončit podobně, jako jste ho začali? Tedy předehrou, i když v tomto případě půjde vlastně o dohru. Laskání erotogenních zón, i když jeho účelem není „další kolo“ sexu, je velmi příjemné. A navíc si budete stále tak úžasně blízko!

Masáž

Většina z nás používá masáž spíš jako předehru před samotným sexem. Ale příště to zkuste naopak! Jako taková dohra intimních chvilek je totiž k nezaplacení. Nejenže si vychutnáte delší tělesnou blízkost, ale hormony, jež naše tělo díky příjemné masáži produkuje, ještě přispějí k prodloužení onoho úžasného stavu radosti a štěstí, který po milování prožíváme.

Jídlo

Takové vzájemné krmení po milování je úžasná aktivita! Slast z právě proběhlého sexu, něco dobrého na zub… a navíc v kombinaci s faktem, že vám sousta vkládá do úst partner či partnerka! To už nějaké ty drobečky v posteli přežijete, no ne?

Kniha

Pokud se po milování převalíte a vezmete do ruky knihu, která vám má pomoci usnout, co takhle tento „rituál“ trochu poupravit? Zkuste si s partnerem/partnerkou předčítat! Možná se vám to zdá jako hloupost, ale blízkost dvou lidí nezávisí jen na velkých gestech, velmi často ji prohlubují i úplné maličkosti.

Sprcha

Nebo společná koupel ve vaně je také skvělým způsobem, jak prodloužit ten úžasný pocit, který po milování máme. Pěkně nechejte působit vodu, přitulte se k sobě, navzájem se namydlete, hýčkejte, rozmazluje…

Komplimenty

Prožili jste právě úžasné chvíle, dosáhli orgasmu, zažili úžasnou slast… Nenechávejte si to pro sebe! Váš partner/partnerka si zaslouží slyšet, jak jste při sexu s ním či s ní šťastní! A kdy je nejlepší chvíle na sdílení těchto myšlenek? Ano, hádáte správně. Hned po milování.






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat