Jen tři procenta párů souloží denně

Jen tři procenta dospělých souloží denně, přestože každodenní sex je nejlepší prevencí všech známých chorob fyzického i psychického druhu.

Horší je ale ta skutečnost, že celá pětina dospělých neprovozuje sex vůbec. Přitom právě sexuální aktivity jsou těmi nejzdravějšími ze všech druhů pohybu.

Průzkum provedla společnost Adam & Eve a vyplynulo z něj, že pět procent žen nesouložilo nikdy ve svém životě.

Nejčastější frekvencí pohlavního styku je jedenkrát či dvakrát týdně a dodržuje ji 26 procent dospělých.

Tři až čtyřikrát týdně, což je velmi příznivá frekvence pro sexuální aktivitu dospělých, souloží šestnáct procent, patnáct procent ve srovnání s tím souloží jen jednou či dvakrát za měsíc. Sedm procent souloží velmi nepravidelně a sex mívá jednou za pár měsíců.

Erotomanů a nymfomanek je v populaci méně než jedno procento. Za ty se označují všichni ti, kteří mají sex nejen denně, ale navíc několikrát za den.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Neřešte v posteli své špeky, buďte chtivou nymfou

Lidé po padesátce si užívají sex více než lidé po třicítce

Lidé po padesátce sice mají nejraději zahradničení a večeře s přáteli mimo domov, ale sex si užívají a hodnotí mnohem výše než lidé po třicítce. Každý pátý člověk starší padesáti let považuje sex za nejúžasnější a nejpříjemnější činnost života, zatímco u osob mezi třiceti a čtyřiceti roky je sex nejpříjemnější činností života jen pro každého třiatřicátého.

Pro osoby po třicítce patří k nejoblíbenějším činnostem návštěva posilovny, večeře v restauraci a sledování televize. Sex je až na desátém místě a baví nejvíce jen tři procenta osob mezi třiceti a čtyřiceti roky.

„Aktivní sexuální život je ale skvělým způsobem, jak se držet v dobré kondici,“ komentoval výsledky studie doktor Andy Carson z Birminghamu.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat