Které 4 testerky vyzkouší erotické pomůcky ze sexshop-deluxe.cz

16.09.2017 | Sex a vztahy

Erotické pomůcky už dávno nejsou jen jakousi napodobeninou anatomie. Kdepak! Jsou designové, krásné, chytré... A hlavně, poskytnou vám to pravé potěšení! Čtyři z našich testerek se o tom budou moci přesvědčit na vlastní kůži! Jste mezi vybranými testerkami?

Čtyři naše čtenářky dostaly možnost vyzkoušet si slast, kterou jim poskytnou designové a hlavně šikovné hračky pro dospělé z luxusního internetového obchodu sexshop-deluxe.cz, který se zaměřuje na prodej značkových hraček od renomovaných výrobců.

BOOM - ClitRoll vibrátor na klitoris a G-bod

BOOM ClitRoll je dobíjecí vibrátor, který zaujme už na první pohled svým vzhledem. Novinkou je část vibrátoru na stimulaci klitorisu, která je opatřena kolečkem s jemnými jazýčky. Klitoris tak nestimulují pouze vibrace, ale i měkké, rotující jazýčky.

Vibrátor pro páry Partner Whale

Partnerský vibrátor Partner Whale Vás přesvědčí nejen svým designovým provedením připomínajícím velrybu, ale také tím, že vám i vaší dráhé polovičce příjemně zpestří milostné hrátky.

Romant TRIPLE - třimotorový vibrátor

TRIPLE je luxusní dobíjecí vibrátor se třemi motory, který Vás při používání dovede úlně do nové dimenze rozkoše. Jsou to vlastně dva vibrátory v jednom. Každý z těchto vibrátorů má vlasní motor, který můžete ovládat samostatně. Vnější část vibrátoru (kratší) je určena ke stimulaci klitorisu a ovládá se pomocí tlačítka (-).

Rotační vibrátor Sqweel 2 black

Zažijte pořádnou bouři s jazykovým tornádem Sqweel 2. Tento jedinečný stimulátor klitorisu vás nenechá chvilku klidnou. Deset hbitých jemných jazýčků, připevněných na rotujícím kotouči, se pečlivě postará o váš klín, jako byste byla v náručí deseti mužů najednou.

Které testerky se mohou těšit na erotické pomůcky?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaké bylo jejich vůbec první setkání s erotickou pomůckou. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s erotickou pomůcku ze sexshop-deluxe.cz už je na cestě k těmto testerkám: Hanyna, TynaC, alka1975 a Senddy. Seznam vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.




Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat